söndag, januari 25

tunna linnen, brunbränd hy och ljumma kvällar..

it takes two to tango

nu känns det som om det är lite för mycket prat och att folk lägger sig lite för mycket i andra folks liv. folk pratar om saker som inte ens har hänt. och vad är det som gör det kul att såra?

ska jag vara ärlig som du tydligen har varit så kan jag nog skriva att du inte är speciell för mig. inte så speciell så att jag ska var den som ska ställa allt tillrätta när det var du som började att snacka lite för mycket om sånnt som inte stämmer. att du ens vågar klaga på mig när det är jag som alltid har försökt. jag har försökt mer än jag egentligen behöver och orkar nu. och jag har mognat tilräckligt för att inte ta åt mig av något som ni säger. det är jag glad för, annars skulle nog allt ha knäckt mig.

inte större eller bättre men iallafall värre

eyh jag tänker faktiskt inte klaga så mycket om grebbestad igår för det har alla andra gjort så det räcker.

kvällen som började hos jennifer med de bästa tjejorna var alldeles perfekt. och alldeles innan lunden så var vi hemma hos jannike i grebbestad. det var en mysigliten lägenhet och många skratt.

okej kvällen slutade väll inte på topp och att några personer kan göra 300 personer så besvikna och arga är förjävligt.

lördag, januari 24

lite för mycket av det goda är alldeles lagom

åkte till elin i lysekil igår med caroline
och sen så gick vi ner till oscars. det var ok,
men lite segt ibland. oh fyy vad kallt
det är ute. nu ska jag duscha och
sen börja fundera på vad jag ska ha på mig
till grebbestad ikväll. varenda kotte är på torp
idag känns det som men det hinner inte
jag så får väll bara slänga på mig något fult.
men kvällen kommer att blir super endå!

onsdag, januari 21

mycket vill ha mer

"jag saknar dig, även fast du är alldeles bredvid mig, och att sakna någon som är alldeles intill är mycket värre än att sakna någon som är långt borta."

lördag, januari 17

I'm just tryin' to make things better these days.

åkte hem till carro på eftermiddan igår men jag lyckades än en gång ge carro ett gott skratt när hon ringde och jag berätta att jag oh sofia hade hoppat på bussen mot smögen oh nu stog mitt i den mörka skogen. väldigt kallt kan jag lova. vi lyckades ta oss till carro iallafall. kvällen hos carro var lite seg i början men frammåt kvällen så blev den mysig med en massa skratt. vid tre tiden bädda jag oh alex ner oss i soffan och låg och prata lite granna, gillar dig starkt hjärtat. nu ska jag snart över till sofia så vi får prata av oss lite.

puss på er alla

torsdag, januari 15

vi är dom som förlorar men jublar endå!

hoho vad trött jag var på so.n idag, jag tror tillochmed att jag tuppade av en stund där. men sen piggnade jag tilll och vet ni vad jag har haft idag? haha vårkänslor när det ligger frost på marken. jag är lite före. gick iallafall till gymmet efter skolan idag med och jag provade massage stolen. ajaj vad ont den gjorde då. hur kan folk slappna av när något petar en i ryggen? det blev iallafall ett härligt pass idag med mycket svett. hehe!

jag har en oro imagen som kanske är pirr igentligen. jag är rastlös och lätt irreterad och kan endå få glada glädjespratt i magen och ben. jag vet äntligen vem jag vill, hur jag vill och vad jag vill ha. det är en sak som jag inte vill ha och det är igår. jag vill hällre spola fram tiden än tillbaka nu. jag är rädd nu för att allt bara ska gå fel och neråt. rasa..

puss och grattis om någon annan förutom c fattade<3

onsdag, januari 14

puss

efter skolan gjorde jag samma sak som igår. jag gick hem oh bytte om sen traskade jag ner till westcoast. jag älskar det.

måndag, januari 12

man behöver ju alltid musik:

rihanna ft. akon - emergency room
http://www.youtube.com/watch?v=6spcfJrKjo0

rihanna ft. chris brown - bad girl
http://www.youtube.com/watch?v=SrDjaLBBDts

you are a piece me, they call it soulmates.

caruu är här och sover över, vi har
ju som vanligt en del att prata om
hon och jag

söndag, januari 11

härlig kväll

caroline kom hem till mig och vi lyssna på musik och gjorde i ordning oss en stund. sen vid halv tio så gick vi upp till kage. rolig kväll med mycket dans! nu ska jag slå på en film och sen sova, imorgon så börjar jag halv tio och det är så skööönt.

puss och kram

lördag, januari 10

now we do it in my way

hejhej, kom just från träning och fick veta att c och j är på väg till mig. dom har planerat kvällen men jag vet inte riktigt vart vi ska eller någonting. får se vad som händer. nu ska jag fixa mitt rum, jag ser inte golvet.

puss

torsdag, januari 8

måndag, ellerkanskeinte?

tränat idag oh vet ni vad jag lyckades med? sträcka sidan så nu går jag som en gamma kärring med ryggskott. härligt tillsammans med träningvärken. fan man kan tro att jag aldrig tränar så kleeen jag är. träningen idag var iallafall mest spel och det behövdes. det är sjukt så snabbt tempo dom har jämfört med vad svartborg hade.

första skoldagen idag och det kändes som en måndag men det var ju inte så hemskt endå. att gå upp var inte en pina och våran skoldag var rätt soft näralltkommeromkring. imorgon är det freedag och helg, en till sak som är rätt härlig. då blir det film oh tacos i olivers lägenhet men hanna och sin man.

puss

onsdag, januari 7

jag ser det överallt. minnen

träningsvärk som tusan idag, på träningen igår så blev det lite spel och snabba vändningar och sen anledningen till träningsvärken. styrketränade endast benen. har sjuk träningsvärk idag och klockan tio imorse så åkte jag, caroline och jennifer ut till lysekil och motionssimma. det var mest bara tråkigt och jobbigt, jag föredrar att jogga. nu sitter jag insmord i brunutansol. sjukt blek var jag så fick fuska lite granna. oj vad kul det ska bli med skola imorgon föresten!

PUSS

tisdag, januari 6

hugger i sten

träning idag och jag ska ta i tills jag svimmar, behöver få ut mig allt. sen ska jag sova hos carro och det ska bli skönt för jag orkar inte vara ensam ikväll. känner mig töntigt ensam även om jag har dig, dig och dig.

måndag, januari 5

I know that you feel me somehow

sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight
I don't want the world to see me
'cause I don't think that they'd understand
when everything's made to be broken
I just want you to know who I am

lördag, januari 3

us against the world

jag mår bra idag och jag bloggar. brukar bara göra det när jag är depp känns det som. idag har jag tagit det rätt lugnt. gick ut lite för att få av mig min rastlöshet som jag får när det var evigheter sen jag tränade. jag är säkert den enda som blir hur arg som helst när jag inte har rört på mig ett tag. ikväll så ska jag åka till caroline och ha lite filmkväll men några tjejor. filmkväll trodde jag betydde mjukiskläder, oplattat hår och en massa godis men tydligen så har dom fixat i ordning sig och massa. jag vill inte vara den enda finniga krulltotten där så jag sitter med plattången i hösta hugg nu. det ska iallafall bli riktigt mysit.

en stor varm mysig kram på er.