lördag, februari 28

när mörkret smyger sig på tar du min hand, åh.

i morse drog jag och carruberg till torp och försökte hitta något och ha på oss till ikväll då det kommer lite tjejor till mig för att sedan dra upp till elin och frida badski på fest. ska bli mysigt och riktigt kul. igår så var det en lugn fredag hos staffan med några stycken och film. kom hem vid fyra och caroo har inte den bästa dagen idag. klantar till absolut allt hon försöker göra.

nu kommer snart hanna med pizza, muums. vi syns pussss.

block 44-en ängel

söndag, februari 22

det kommer dagar då allt är fel och du faller ner..

jag känner mig bortgjord och övergiven. aldrig menat orden mer än jag gör nu när jag säger att jag hatar folk som snackar skit och missförstår. jag pissar på er.

jag behöver ingen hjälp jag kan klara mig själv.


fredag, februari 20

sol och glädje blir tillsammans lycka.

nu har jag beställt balklänning från internett. det fanns bara en storlek som är alldeles för stor men det kan nog någon sy in tänkte jag och klickade hem den. den är färgstark med knytning därbak, en riktig cocktail klänning.

ikväll blir det lysekil med mina tjejor. tror inte att det blir så särkilt mycket folk eller så men det är bara kul att träffa mina hjärtan och umgås lite. puss

torsdag, februari 19

I got a pocket, got a pocketful of sunshine

jag städar, dansar och väntar på caroline. jag hoppas på att det händer något kul ikväll. imorgon så åker vi några tjejer till lysekil. det ska bli kul och umgås med er igen, det var ett tag sedan. balklänning verkar verkligen vara omöjligt och hitta ifall man inte vill ha en rosa balett klänning. usch vad dålig smak alla som gör klänningar har verkligen, det ska jag ändra på när jag blir stor ! hittade ingen som ens gick och fundera på i hela göteborg så jag och mamma ska åka till trollhättan och kolla. caroline hittade en i uddevalla så där kan det också vara värt att leta. har hittat en på internett som var fin och som skulle passat till ett par skor jag har hittat men jag vet inte om jag vågar köpa utan att ha provat

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
Wish that you could, but you ain't gonna own me.
Do anything you can to control me.
Oh, no.

got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.

Oh..

måndag, februari 16

sommaren känns så långt borta nu

åkte till torp i morse och hittade skor. kollade på skor med och det finns hur många fina som helst, men jag är så jävla pank just nu så.. hem igen iallafall och nu är caroline här. har varit på så dåligt humör dom här dagarna så jag vet inte vad jag ska göra riktigt. det är lov och då borde man ju endå vara glad tycker jag.

hoppas på bättre dag imorgon då jag och mamma ska åka till göteborg och kolla på balklänning. hoppas verkligen att jag hittar vad jag vill ha så jag kan köpa skorna. men jag får nog ingenting om jag är på detta humöret mer. tips på hur man kan bli gladare?

söndag, februari 15

...

det är inte lätt för vad jag än bestämmer mig för så blir det så jävla fel alltihop. det enda jag känner för är att dra täcket över huvudet och skita i allt.

"jag har en dålig dag. "
"du måste skämta ??"

lördag, februari 7

in the end you are going to choose the one who makes you laugh, my love..(nothing else matters)

No sé lo que quiero, pero nunca he conocido.

hoppas det regnar, hehe

nu är caroline på väg till hemsedal. fattar ni hur avundsjuk jag är? hon får åka skidor hela dagarna och jag sitter hemma i slasket med en massa läxor och prov.. förra året i hemsedal var fantastiskt men det blir iallafall sunne för min del på lovet. alltid något och nästa år åker jag och caroline till alperna. det är nog inte så illa! ska förövrigt försöka ta mitt moppe kort ungefär fem månader försent.

får se vad det händer ikväll, mys eller till johanna. puss!

måndag, februari 2

DET HÄR ÄR STILEN TILL VÅREN FÖRSTÅR NI..

skriv ner om det är intressant

helg: i fredags åkte jag till lucas som hade lite fest hos sig men de var rätt lugnt, lördagen tillbringades med tjejor på westcoast där lisa hult körde boxning tills vi skakade, sen möte och sist myskväll och jag somnade tidigt. söndagen var det kalas med släkten och jag är säker på att jag gick upp iaf 5 kilo. köpte även tv till mig som står i hallen nu och bara väntar på att få komma in i mitt rum. hoppas den får plats..

jag vaknade och mådde illa och var trött som jag har varit hela tiden de senaste så jag drog täcket över huvet igen. skolan får vänta tills imorgon då det är nationella.