måndag, mars 30

You are the reason that I breathe, the reason that I still believe. You are my destiny. Jai ho!

helgen

fredagen var lugnt. somnade när jag kom hem helt utmattad. vaknade på kvällen och åkte till mange där leo också var. dom drack mer och jag drack mindre. vi sjöng singstar med hans syrra och hennes kompis och hade det kul. härlig kväll med stort plus. i lördags så hade johanna fest så jag och caroline åkte ut till henne. svårt och hitta alltså, hon bor långt ute i ingenstans men vi gick in i rätt hus. kvällen var toppen med det bästa folket. synd att caroline var så trött och åkte nästan direkt. du tränar för mycket hjärtat.

leo och en som sjunger singstar och en otroligt snygg bil på mig sen i lördags, tänkte bjuda på den . puss

torsdag, mars 26

i don't want this moment to ever end when everything is nothing without you..

jag hatar tillgjorda personer och det är exakt vad du är. sånna som du vill jag inte ha att göra med, du stör. och om du har något problem med mig så sluta kopiera, ingen ser upp till fake.

onsdag, mars 25

it was never us, always me and you you you

balklänningsjakten fortsatte i trollhättan idag. tror ni jag hitta något? nejnej. har fått höra att jag säger alla ord två gånger? iallafall..hittade en som gick att fundera på men färgen var helt fel så den struntade vi i. börjar fundera på om den smak jag har på klänningar verkligen finns på riktigt? tror faktiskt inte det men får väll leta vidare.. hittade iallafall ett par jeans idag och jag älskar dom. är rätt höga i midjan men det är bara skönt. sällan man hittar jeans som sitter perfekt men får hoppas att dom här inte töjer ut sig och blir för stora, vore inte första gången. puss♥

torsdag, mars 19

bottles pop, lips lock, hips rock

soool&no school

vaknade vid 3. helt galet för att vara jag. nu ska jag ner till banken och fixa nytt bank kort. verkligen så kul. ikväll ska jag plugga för första gången sen länge och ta det lugnt. ska också ta en tur till gårvik eller något med sofia och kolla. så fint väder, man blir så glad!

tisdag, mars 17

måndag, mars 16

LADY GAGA-STARSTUCK

vaknade klockan sex i morse och vid sju så åkte jag ner till gymmet och testade på combaten för första gången. guud noll koll på läget där. massa kombinationer med sparkar och slag och jag försökte väll hänga på så gott jag kunde. men för att vara första gången så klarade jag väll mig hyfsat. vi var klara kvart över åtta så jag åkte hem och gjorde iordning mig för skolan. började sent idag förstår ni. efter skolan så traskade jag ner till gymmet för att sola. finns inget som är mer avslappnande än det.

en stor kram

lördag, mars 14

idag ska det bli en lugn kväll. en sådan man måste ha för att må bra, bara vara och tänka så lite som möjligt.

igår gick elin, caroline, maja och jag upp till sebastian på fest. det var lugnt och roligt. idag vaknade jag sent och snart ska jag ner och sola. kvällen blir nog i dingle och jag klagar inte.

fredag, mars 13

I miss to be yours baby

nationella hela morgonen fram till lunch idag och jag som har lätt för engelska tyckte att det var svårt. gick runt med mäktig huvudvärk och mjukisdress. efter nationella gick jag ner till gymmet och sola. efter det var det gympa och sedan gymmet igen. nu är maja och caroline hos mig och vi får se vad som händer ikväll.

I wanna kiss you
But if I do then I might miss you, babe
It's complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy cupid
Guess he wants to play, wants to play
A love game, a love game
Hold me and love me
Just want touch you for a minute
Maybe three seconds is enough
For my heart to quit it

söndag, mars 8

det var ett tag där
en kort stund
då jag var lycklig och nöjd med allt
ögonblicket som gick upp i rök

jag ville aldrig såra dig men jag kunde inte styra över vad du gjorde och nu kan inte du styra över hur jag känner. det gjorde ont och att få höra av folk att jag får skylla mig själv och att det var mitt eget fel, det är bara piss. ni som vet hur allt ligger till fattar vad jag snackar om, de som inte vet får gissa klura eller en bra sak som ingen har funderat på. fråga mig om ni vill veta någonting för det är då sanningen inte är så förvriden.

onsdag, mars 4

måste ju skriva något någon gång.

kom just från uddevalla. bestämde mig för att nu måste de jävla moppekortet bli klart. hur deprimerande är det inte och ha en helt ny moppe och inte kunna köra den alls? så jag carro och henrik åkte in till uddevalla på morgonen idag och pluggade i timmar. alla tre klarade provet iallafall. vilken lättnad verkligen! förövrigt så känner jag mig sliten som få. ska städa mitt rum, hoppa in i duschen, ta brun utan sol och sen plugga. får skaffa gymkort snart så jag kan sola när jag vill men ibland får det bli fusk för om jag är så blek som jag är nu så blir sminket fläckigt och konstigt, så det är ett måste. någon som vet något om kenya? skrev klart hela uppsatsen i måndags men så stänger datan av sig och allt försvann.

fail.