lördag, september 27

håller mina stjärnor i knytnävarna

min lördags kväll har jag tillbringat med atomklyvningar och kärnkraftverk. inlämning skulle varit i torsdags, men jag har knappt orkat att stå upp på morgonen den här veckan så det gick inte så bra. att jag orkade gick inte på vilja utan rutin. allt ser jag lite ljusare nu och imorgon så ska jag träffa älskling och vara nervös inför gymnasiet. men det ska nog bli en kul vecka endå, det kommer inte behövas mycket för att slå förra. den lediga dagen ifredags tillbringade jag på torp med maja och vi var lite småtrötta på varandra. man blir det när man har varit med personen varenda dag i en vecka, men du betyder. vet inte vad jag skulle gjort utan någon som förstår som du. våra promenader har räddat mig dom här dagarna. sen på kvällen kom sofia och hon prataprataprata, men det är alltid trevligt. snart så ska jag trycka på send och skicka uppsatsen till läraren. hon kommer säkert bli så glad för min ansträngning.

nu ska jag drömma om mina älsklingar, dom som alltid finns där och aldrig försvinner eller sviker. men dom finns bara någon stans mellan dröm och verklighet.

fredag, september 26

onödigt.

okej, paniken börjar komma smygandes nu. har uppsats som måste vara klar på söndag och jag måste skriva hur mycket som helst, och jag akn ingenting om kärnkraftverk och atomfysik. snälla hjälp mig, jag betalar!

idag har maja väckt mig och min sovmorgon var förstörd, hehe. vi åkte till torp och var riktigt snälla mot varandra. hon hitta chinos och en jacka. och jag hittade en tröja/tunika på vero moda och en lång svart polo på gina trico. och ett halsband oh lite smink till det också. på måndag får jag 800kr till och så drar jag till torp och handlar igen, min garderob känns ekande tom verkligen. och jag oh hanna ska praoa på gymnasiet hela nästa vecka och jag vill inte dra på mig mjukis första dagen. snart kommer sofia eriksson till mig. haha svårt och hålla reda på alla sofiaor så hon får ha sitt efternamn med. ´hon kommer aldeles strax så jag måste verkligen plugga igentligen. imorgon så bjöd mamma mig på bio, hon tycker inte att vi syns så mycket ofta. men när vi syns så tjafsar vi bara så jag ser inte riktigt meningen med det. men det ska bli käckt, sen åker jag nog till jonathan. var igentligen meningen att oliver skulle ha fest på lördag men det var något problem med lokal som han skulle hyra så det blir nästa helg, det ska bli skoj. fan om jag endå skulle kunna skriva lika mycket och fort på min uppsats. jag är uppe i 3 rader. det räcker tycker jag men det blev omprov i onsd. så det är nog en bra ide och ge igen lite nu.

nu måstemåstemåste jag verkligen gå, fan. om ni har lust oh hjälpa till: http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4rnkraftverk

torsdag, september 25

torsdag

skriver lite fort. sov över hos älskling i kunshamn, fast jag HATAR att åka buss på morgonen. tar fel buss så jag åker till smögen men snäll busschafför åker tillbaks med mig fast till en annan buss hållplats. och så väntar jag på bussen där men den kom inte så då fick jag gå tillbaka till kungshamns bussstation. och där fick jag frysa i en timma innan bussen kom med precis samma busschafför. så jag kom för sent till skolan men det är inget oh gnälla över. kom precis hem från träning och det var huuur jooobbigt som helst. därför det kallas träning. ska hoppa in i duschen och senskutta över till maja.

puss på kinden :*

onsdag, september 24

andas

börjar tro att allt har förändrats och inget kommer att vara som det var. börjat att koncentrera mig så jag inte glömmer att andas. jag har världenstråkigasteochdeppigaste blogg just nu, men det är jag med så..

onsdag, september 17

borta..

någon fick en chock igår kväll när min piercing hade lossnat. huden den satt fast i va borta. rann blod och jag saknar den, tycket ändå att den borde läkt efter ett halvår! min mage ser helt tom ut utan den ju.. idag har jag varit hemma med min snoriga näsa och dunkande huvud. otroligt hett, och jag troligen smittat jonathan, förlåt. imorgon måste jag till skolan.

skrivkramp, älskar mina otroligt långa inlägg. puss

söndag, september 14

kalaas

tjenatjena. idag hade jag morgonen i stallet och min häst e skadad. alltid lika trist, och ja jag rider. vid fyra kom släkten och fira lite för att jag har fyllt år och dom gjorde även min plånbok lite tjockare. bockar och bugar för det. ikväll så kommer caroline till mig om jag känner för det, gullungen håller på att dö av saknad efter mitt sällskar. 2 dagar sen vi syndes, haha.
gästerna är fortfarande kvar så jag ska kila ut och visa att jag existerar en stund, vi syns.

goodbye

torsdag, september 4

4 and 6 days to go

ah men tjeeena igen , nu är det 6 DAGAR KVAR! och 4 dagar kvar till jag och min älskling har vart ihop i ett halvår. gaaad va länge! haft engleska idag och jag passa på att förhöra våra nya klass medlem lite (ofc på engelska). haha fick veta både de ena och de andra! efter skolan så bar det iväg till uddevalla och gå på första moppe lektionen. weei, mer lektioner en vanligt och på FRITIDEN. elise ääälskar det. nu är idol igång sen 25 minuter tillbaka i tiden, så jag ska kiiila..

kisses and hugs :)

onsdag, september 3

7 dagar kvar

ah men tjena. nu är det kväll och jag överlevde ännu en skoldag (!)
tagit det lugnt men glömt att äta så min mage vrålar, snart kommer älsklingen min och jag är glad<3 mycket som är skit just nu men det orkar jag inte tänka på det idag. imorgon ska jag börja pluggapå EU-kort och jag vill bara få det överstökat, det enda som fattar nu är moppe och blocket är inte till stor hjälp. kanske får bli en ny. aja, nu plingar det på dörren så hejhej.

om 7 dagar så fyller jag, nedräkning.