söndag, november 30

.?

jag är trött. imorgon ska jag oh carro skugga på öppna oh sen samhäll på tisdag kanske men jag ooorkar inte. hatar oh skugga men vet inte hur jag ska kunna välja annars? jag har alltid så svårt att bestämma mig för saker. varit på torp oh bytt jacka idag oh imrg blir det torp igen för att byta jackan till en annan storlek. besluts ångest? nejdå.

onsdag, november 26

HBK

prata just med gamla tränare lena, oh imorgon så kommer jag att provträna i hunnebo, kunshamn, bovall? jag vet inte ens vad de heter.. men iaf jag har inte tränat på månader känns det som oh jag är redan nervös. dom är sjukt grymma i de laget. men fotboll är inte lika kul utan hanna så då får jag ju offra mig lite granna, haha. men de blir säker bra när jag kommer in i de igen. snart så ska jag oh maja ut oh jogga så bye.

puss, !

lördag, november 22

pokerface

har tagit fram så man kan kommentera igen, så knappa ner vad ni har för tankar..

sitter hos cippe nu oh dom har pokerkväll, jag kan inte poker oh det är så tråååkigt. behöver kankse inte säga att jag åkte ut för länge sen? nej tänkte väll det

vinter

det snöar nu!

fredag, november 21

jag vill vara mycket men aldrig ensam.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

vad vore jag
utan dina andetag

torsdag, november 20

sometimes it´s impossible to breath

funderat hela dagen på den hemska känslan när någon gör slut.. känns som alla gör det nu i höstmörkret. jag hatar folk som är otrogna, verkligen. oh usch vad hemskt om pojkvännen tappar känslorna. då står man där sårad utan att igentligen ha någon anledning att vara arg. jag hatarhatarhatar den känslan man får, ensam. det är då man behöver vännerna. och när det händer sig själv så har man iallafall dom, och det är ju inte så lite..

puss på alla idag

onsdag, november 19

vill ha gnistrande vinter

nu känns allt så kallt och höstigt och inte alls vintrigt som det ska göra i november. för de ska det väll? det är snart december och jag har hört att julkalendern ska handla om att något barn som ska skicka sin önskelista till jultomten och så råkar han skicka inköps listan istället. hahahhaa fan va kuul oh få tomater i julklapp, fast jag ser aldrig på julkalendern men endå?

antingen varm brännande sommar med sol i ögonen och brunbrända axlar eller kall vinter med tummivantar och snöänglar på backen. om jag hade kunnat få bestämma hade jag tagit bort hösten och någon månad av våren.

måndag, november 17

lars winnerbäck-timglas

jag är så himla trött på så mycket nu. det är säkert för att det är så himla mörkt hela tiden, hört att sånt gör en konstig. jag har lust och bara bli förskyld eller något annat kul så man kan ligga hemma i en vecka och bara vila upp sig men så funkar det ju såklart inte. typ fyra veckor kvar till jullov nu och det skulle vara sååå hiiimla myysigt med en massa snöö! längtarsåhimlakanonmycket, det är skönt oh ha något att se fram imot när allt känns så färglöst. Jag och maja var ute på en promenad idag, det är så himla härligt. jag måste röra på mig annars blir jag rastlös oh irriterad. jävligt konstigt tycker jag men.. imorgon ska vi iaf dra ut och jogga och de ska bannimej bli underbart! men brr va kallt det är ute nu, nordpolen!

vi finns bara någonstans mellan drömm och verklighet. du förstår mig inte riktigt hjärtat, men det har jag aldrig förväntat mig att du ska göra. (det gör inte ens jag)

söndag, november 16

but you are always here

jag känner inte igen mig själv längre
det skrämmer mig mer en du anar

torsdag, november 6

gallskrik

uuuuuuuusch, fan jag höll bebisen helt normalt oh så börja den skrika så in i helvete. jag lyckades visst bryta nacken.. fan jag fick ju panik! den lugna ner sig tillslut men ucsh. haha har typ dåligt samvete. nu kommer jag inte få hundra procent.nu ska jag snart sova, eller ah. försöka sova.

puss!

onsdag, november 5

babyy

databebis nu och han slutar inte att skrika! jag skriver imorgon om jag har överlevt natten.

puss , elise&babydaniel

måndag, november 3

halloween&gymnasie bekymmer

nu är det måndag, den västa dagen av alla och mina halsmandlar är enorma. jag börjar bli sjuk. varför har jag alltid en sån hemskt bra tajming? imorgon är det ju gymnasie mässa och jag måstemåstemåste dit. och lappen om bussen ska vara inlämnad oh det kommer jag antagligen inte kunna göra så då får jag åka ensam in. fuck. ska tjata på caroline så hon åker med mig. jag får se hur detta blir. är sjukt stressad för snart är det jul och då ska vi ha bestämmt oss och jag är inte bra på någonting och det finns det inget programm för utom IV. samhäll kanske det får bli men att fortsätta på grundskolan i tre år och sen högskola i hundra känns inte så jävla lockande. urk.

inte blggat på några dagar men ilördags så var det fest hos alice och det var sjuktkul. porr var temat och alla hade knästrumpor med band. men efter några drinkar så ville inte mina band vara med mer och jag lyckades inte knäppa på dom igen. vi kom hem vid tre jonathan oh jag och jag är fortfarande helt ömm i kroppen. haha men gud va många skratt! lägger in lite bilder här när hanna har skickat dom till mig.

xo/ e