onsdag, september 30

i helgen ska elise jaga renar!

imorgon åker jag till norrland så ikväll är jag hos mange och här är markus och sebbe. får ju säga hejdå till dom. ledig torsdag fredag och hemma på söndag kväll. eftersom jag alltid har otur så måste allt kul hända dom här dagarna . yeesss. får hålla tummarna på att jag får igen det nästa helg. dom spelar tv spel men vågar inte låta mig vara med. jag har en dold talang där, hehe.





imorgon måste jag packa och sen dra iväg. hoppas ni kommer sakna mig lite granna. älsklingar, ni får ha en toppen helg. love!

söndag, september 27

precis kommit hem och gjort i ordning mig på nytt. ska åka upp till sofia när jag har hittat kläder att ha på mig. vid fyra ska vi gå ner och se på när munkedal möter hedekas. igår kom linn till mig och sen så gick vi ner till lagfesten som damlaget hade bjudit in oss till. mat skratt och en massa lekar blev det. jag och tess gick hem vid tio tror jag. det räckte där. sen blev resten av kvällen bara mys.bilder kommer.

onsdag, september 23

mår dåligt. igen. mådde sådärbra hela dagen idag. trodde det skulle bli bättre,bra, imorgon. men nu mår jag så dåligt så jag kan ju bara glömma att få det minsta sömn inatt. känns ju rätt jobbigt.

you.me.we rock. only together.

tisdag, september 22

IT'S A B-DAY...

mår så dåligt. fick sova noll inatt och dagen har då varit riktigt jobbig. tess lyckades hålla mig vaken till skolan. första lektionen var naturkunskap och såklart lyckas jag somna. snyggt elise! åkte hem tidigare och slocknade med johanna brevid mig på bussen. tror faktiskt hon också var rätt trött. blev inte många ord där. skolan tar verkligen på alla nu. man står upp vid halv sex kommer hem fem och tränar halv sju. klar dushad nio, mat och sova. är nästan så.nu ska jag lägga mig under täcket med ipoden. imorgon blir det en hemmadag om jag inte mår bättre.



vi sparar energin till helgen sötnosar. puss

söndag, september 20

5 bra saker

  1. äter godis.
  2. har tränat.
  3. sjöng så högt jag kunde i moppehjälmen på väg hem.
  4. är glad.
  5. ny klass imorgon.

storthjärta

kvällen igår var den mysigaste på länge. jag och caroline åkte upp till kage. alla var så glada hela kvällen och det var nog det som gjorde att det blev så bra. jag hade med mig kameran och jag lyckades få några kort. men har inget batteri på den nu. så jag sätter den på laddning och lägger in dom efter jag har solat. det regnar och jag ska ta moppen ner. kommer att se ut som att jag har drunknat när jag kommer in på westcoast.

ikväll måste jag leta upp min bikini. ska till badhuset med min nya klass imorgon och den är totaltbombfruktansvärt försvunnen.

men nu ska jag åka ner. later!

lördag, september 19

känner mig ensam och lite bortglörmd. om jag inte kommer ut ikväll så går jag under.

balenbild

blev en lugn kväll. åt kräftor med familjen. efter det ringde mange och frågade om han kunde komma eftersom han inte hade så stor lust med uddevalla längre. jag blev glad för jag gillar egentligen inte att vara ensam så mycket. blir rätt tråkigt i längden. vi såg på film, prata och blev mycket skratt. inte synts på ett tag så vi hade en del att ta igen kändes det som. tack vännen för en bra kväll! idag har jag solat igen. tredje dagen irad. försöker bli brun men det enda jag får är en massa fula fräknar. hade ju inte varit fel att vara lika brun som när den här bilden togs:

fredag, september 18

PUSSOCHKRAMSKUMMMMMBANAN


blir en ensamkväll som jag ska försöka förvandla till en myskväll.
kanske blir mindre ensamt ifall sofia vaknar eller om mangei inte drar till tråkuddevalla. Tur att jag är bra på att underhålla mig själv. och det är ju endå rätt skönt när man får allt godis för sig själv, hehe.

torsdag, september 17

elise är i skolish

sitter i skolan och har två och en halv timma naturkunskap. det är faktiskt inte så jobbigt som det låter. inte ens hälften. vi har sett på film och nu sitter vi vid datan och spelar spel. idag blir det träning ifall jag känner mig på topp. har blivit så himla mycket det sista. tränar sex gånger i veckan och det var match igår. men joo.. jag ska allt släpa mig ner. det är ju så kul när man väl är där.

nu ska jag ta bussen hem och sen äääta. missade skollunchen idag.

kyssss

onsdag, september 16

WWW.RIKAUTELIGGARE.DEVOTE.SE

den dagen jag blir hälften så fin som hon
kommer jag aldrig kunna sluta le.

det är förresten dags att börja sola igen.
får inte göra det förens nästa sommar men fuck it.

puss älsklingar.

SAKNAR DIG SÅ ENORMT MITT HJÄRTA

gud vad jag har gråtit, vad jag gråter. för att allt är felvridet och att sanningen inte räcker. att man får veta två olika saker om en sak. vad folk säger. vad dom inte säger. klart att det blir missförstånd. det sista jag vill ha i min vardag är bråk. det sista jag vill är att folk ska bli är ledsna.

vi har bestämmt oss nu. man koncentrerar sig på den som är den viktiga. den personen som borde veta sanningen. ni som känner mig nära vet vem jag är. ni som tvivlar don't.

kärlek.

söndag, september 13

ibland vill jag bara skrika slå dig skratta och gråta. slå in i dig hur mycket du betyder så du slutar göra dom saker du gör. lär dig ordet förlåt så att det slutar att vara jag som säger det när det är du som har gjort fel. trots allt. älskar dig.


Did I drive you away?
I know what you'll say,
You'll say 'Oh, sing one you know,
But I promise you this,
I'll always look out for you,
Yea that's what I'll do

My heart is yours,
It's you that I hold on to,
Yea that's what I'll do
I know I was wrong,
But I won't let you down,
Oh yeah I will,
Yes I will

BILDER FRÅN I LÖRDAGS


som vanligt så säger jag tack allihopa för kvällen. ni vänner är dom som betyder. big heart.

lördag, september 12

ELISE HAR ILANDS PROBLEM

här sitter en rikitgt trött elise som har haft en riktigt jobbig natt. ska bara skriva lite kort för att sedan sova en stund. ikväll ska jag till teddylove. ingen aning vad jag ska ha på mig eftersom de få plaggen man älskar har man setts med alltför många gånger. men det här funderar jag iallfall på:

torsdag, september 10

SÄÄG GRATTIIIISSS BITCHEES!


vaknade av familjen i morse. att få presenter på sängen sitter fortfarande i förstår ni! fick en ipod, bredare säng, presentkort och på lovet blir det en tripp till stockholm. igår kom sebbe till mig och jag fick en peace tröja av han. gud vad glad jag blev! börjar halv två idag men då har vi skolfoto. så det blir väll att dra till östrabo y och ta kort och sen åka hem igen. haha den som sa att samhäll var jobbigt är lite knäpp, men det kanske kommer. solen skiner och jag är på toppenhumör idag, även fast jag slog i knät i bordet förut. jääävlar det kändes!

nu ska jag göra iordning mig till skolfotot, fattar inte varför jag går efter alla år av misslyckanden. jag blir inte bra på kort så är det bara. puss babbess!

lördag, september 5

DET VAR NOG HANNA SOM SAKNADES...



kom hem från dalsland för en stund sedan. matchen gick inte bra alls. vi förlorade med 3-o och det kändes som om vi inte ens försökte. halva laget var borta så det blev nästan inget lag. planen var nästan bara lera och lika lätt att springa på som sand. tänk regn på det! men efter en utskällning i halvlek så blev det bättre. iaffall allas inställning. vädret var imot oss idag kan man ju säga men på onsdag ska vi vinna tjejer!

ska snart iväg igen och träna. är blöt, kall och har noll lust. vill bara lägga mig under täcket. pratat lite med johanna om ikväll. antingen så blir det hallberg, danne eller ta det lugnt. det sista är jag inte alls sugen på egentligen. var hemma igår och var så rastlös att jag sprang runt och var riktigt förbannad. det är ingen som orkar med mig då. inte braa så hoppas att någon rääddar kvälleen !

åååh. p.s. äälskar anonyma kommentarer! speciellt när man vet exakt vem det är . fortsätt, i LOVE dig! mmm

fredag, september 4

I think about you baby and I dream about you all the time. It's only you and me.


blev ingen utgång för mig ikväll. mange skulle till uddevalla men jag hakade inte på som det var tänkt. varför? kände inte att jag riktigt var supersugen. man hinner inte komma hem innan man ska åka igen och imorgon blir det match mot kroppefjäll. får stå upp vid åtta på en lördagmorgon. mmm den kännsss. imorgon kväll har jag inte heller något planerat men det känns helt okej. kanske blir lugnt kväll i dingle framför en film. fyfan vilken dag det har varit, helt sjuk. har varit på alla humör som går. men nu ska jag sova. åt precis jordgubbar och smält choklad. nattii

torsdag, september 3

SWEET!

vaknade av mig själv vid tio. har naturkunskap vid halv två. spanska hade jag halv elva. men det tänker jag aldrig fortsätta med så den skippade jag. nu sitter jag här 11:44. min buss går tolv. kan ju inte klaga direkt! efter den långa lektionen så bär det av hem igen. och ikväll blir det fotbollsträning. puss mina älsklingar.

tisdag, september 1


11:30. ensam hemma. inget jag gillar för femöre. skrämmer upp mig själv. tror jag har en ond liten del i mig som vill vara taskig mot mig. som när jag gick hem i fredags. då började jag tänka på en massa skräckfilmer. sitter här och känner mig smått ensam som jag alltid gör när jag är ensam. jävligt logiskt. senaste veckan har förendrat en himla massa. hatar det riktigt hårt men det får jag skylla mig själv för. finns inget värre en när man tycker synd omsig själv men sen komma på att man har sig själv att skylla. tänker nog inte gå in på vad jag har lyckats sabba. ni som känner mig vet att jag kan lyckas med det mesta. ska sova nu hade jag tänkt, men vet inte om jag vågar. igår natt drömde jag att min mamma dog. fick ringa till jobbet bara för att dubbelchecka att hon fortf. var vid liv. haha galen är jag.
e
bloggar här för att jag inte fattar någon annan sida. men behöver hjälp på den här med. HUR FÅR MAN RUBRIKEN STÖRRE? när jag ska göra den större så blir inläggnings texten också stor. och HUR GÖR MAN SÅ ATT MAN FÅR BLOGGBAKGRUNDEN TVÅ FÄRGAD?

SOFTAR ELISE

gårdagen : stannade i uddevalla efter skolan och såg på bio med sebastian. innan kollade vi lite i affärer och ajg hittade ett par mörkblå jeansleggings och en vit långärmad tskirt. vi ändrade film från sommaren med göran till inglorius besters. tror jag har killsmak när det gäller filmer. sebbe fråga mig lite försiktigt om jag verkligen ville se den. "det är ju en krigsfilm". jag var inte svårövertalad så vi smög in då filmen redan hade börjat. ojoj vad bra den var!