torsdag, oktober 30

Grâce à toi à nouveau.

igår var jag på ikea och köpte saker till mitt rum. det blev så mycket bättre. imorse så åkte jag oh maja till torp. jag hittade lite porriga saker till lördag och handlade upp typ alla pengar för den här månaden. men det gör igentligen inte så mycket. kom hem från lysekil för en stund sedan och jag lyckades glömma min mobil på bussen. så nu är jag handikappad oh ingen kan få tag i mig. så hiiiimla jobbigt, klantig är jag verkligen. imorgon så åker jag till hjärtat oh det ska bli såå himla härligt. dagen har varit okej men det känns inte som om det har varit så mycket lov även om jag har gjort saker varenda dag. typiskt.


hur ska jag kunna sluta vara livrädd för det värsta som någonsin skulle kunna hända? om jag fortsätter såhär så förstör jag bara för mig själv. men jag ska försöka att börja tänka posetivt och sluta skaka. kanske kan de här bli första gånger jag lyckas göra det omöjliga... e

tisdag, oktober 28

flipsyde-someday

kom just hem från bion och den var lika bra som dom första två. lite små fjantigt ibland men det har jag inget imot. rolig kväll med dig min bästa. vi pratar om sånt som bara du oh jag kan prata om och det är mycket värt för mig. imorgon så ska jag oh min familj åka till ikea och sen till ngt ställe där man kan handla märkeskläder. aja, ikea blir bra för mitt rum ser ut som röv och kläder blir ännu bättre. hittade en bra sida på internet där man kan handla sjuktsnygga linnen, men den delar jag inte med mig av, h a h a. nu ska jag leta upp någon mysig film och sen krypa under täcket

hoppas ni har haft en lika mysig kväll som jag /E

måndag, oktober 27

HJÄRTA

åkte till älskling igår oh guud vad jag har saknat han. alla kramar och pussar och bara myysa framför en filmhans pappa bor mitt ute i skogen och där var vi ensamma. lite kusligt, hihi.
imorgon så ska jag och hanna gå på bio och se high school musical 3. säkert rättstavat. ska bli roligt och träffa dig en kväll babyy. vi hade det ju så förbannat kul förr och vi har inte riktigt hunnit med det på sista tiden. älskar dig enormt vännen

ni två betyder världen för mig, glöm aldrig det

söndag, oktober 26

regnet faller

idag har jag mest tagit det lugnt, hoppa lite med hästen lite också. det gick galant och fick rosett. snart åker jag till min mycket saknade älskling och myyyser. imorgon är det LOV och det klagar jag inte på. oh fifan tror det har regnat i en vecka nu och jag är så sjukt trött på blöta löv.

kiss and hugg's

lördag, oktober 25

höstrusket

igår var vi på höstrusket. när vi kom dit såg det ut som ett disco då nittio precent av dom som var där drack. haha på en fotbolls cup?aja. dom flesta i laget var nervösa och det gick väll inte bäst men det var riktigt kul endå. spelade sista matchen halv 3 och vi kom hem halv fem på morgonen så idag har jag bara tagit det lugnt. efter andra matchen hade jag så jävla ont i knäna som jag alltid får så idag är dom helt förstörda för att jag fortsatte spela. men det var värt det. saknade verkligen hanna i laget igår, det är alltid så jävla kul när hon är med. saknad är du verkligen. puss

onsdag, oktober 22

vrid tillbaka tiden ett år eller så, då alla skrattade och vi skulle vara vänner tills vi dog.

jag har förlorat dig, det känner jag nu. sofia säger alltid när vi pratar om sånt här att: vänner ska aldrig ta mer energi än dom ger dig. du har så himla rätt vännen min. jag har inte sett dig le på så länge och jag kommer inte ihåg hur det var när du alltid var glad och skrattade på det där sättet. du har svikit mig så hårt att jag låg vaken på nätterna men när jag förlät dig så trodde jag att jag skulle få något tillbaka. jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig. men typ ett tecken på att du brydde dig, att du mådde illafall hälften så dåligt som mig på kvällarna. jag har för höga tankar om sånna som dig.

jag gillar inte den jag är nu.jag gillar inte den du är nu. jag illar inte dom vi är nu. men snälla snälla försök förstå hur det är för mig, missförtå mig inte. eller ta inte det här på fel sätt.

jag tänker alldeles för mycket, och duochdu alldeles för lite.

lördag, oktober 18

Sara fyller 18

idag fyllde sara arton så vi åkte och sa grattis och hurra till henne. tänk endå att det bara är tre år tills det är min tur, shiit. Idag är jag glad men väldigt trött så jag ska tvätta av sminket nu och sedan sova. idag fick jag reda på att jag står som reserv till höstrusket, trist. men så går det när man bara kan träna en dag i veckan. aja, hoppas någon inte har lika stor lust som jag, så reserven kan hoppa in.

god natt till alla er noll som läser min lilla blogg, puss.

torsdag, oktober 16

memories are everything

nu är det torsdag och om en dag så har jag klarat av den här veckan, jag borde ha medalj. verkligen. allt är så himla jobbigt med betyg, prov oh allt. jag känner mig instängd.

idag blev det bestämt att jag, carro och hanna ska åka till norge på lovet och ha lite kul. ska bli så härligt att komma bort några dagar och hämta andan... har funderat på hur de va förr alltihopa. det känns som så mycket har förändrats sen förra vintern. minnen som när jag och carro åkte upp till hemsedal oich hade det så himla mysigt. nattåkningen i backen när hissarna precis hade stängt och ljudet från snön och carolines skratt. det känns så härligt och man saknar det när man blickar tillbaka. men när man väl var där då allt var sådär perfekt så man nästan känner oro i magen för att allt ska förvinna, kändes det så gnistrande bra då? hemsedal är ett minne, ett underbart minne. när vi såg på skräckfilm och jag blev sådär löjligt rädd som jag alltid blir och dom skrämde mig så att jag kasta mig ner på marken för att undvika yxmannen. jag är lite speciell har jag hört. I sommras så hade jag en underbar sommar. med min älskling och mina två änglar. alla dagar på stranden, solnedgångar, bruna ben och sommarkänslor ut i fingertopparna. nu känns allt så kallt och höstigt. antingen varm brännande sommar med sol i ögonen och brunbrända axlar eller kall vinter med tummivantar och snöänglar på backen.

man känner sig lite ensam när det känns som om det var så längelänge sedan man hade ett sånt där bra minne som gör en aldeles varm innombords. jag vill ha mer sånna..jag hoppas så att norge på lovet blir ett sånt där minne, och att löven blir vänn träden igen

måndag, oktober 13

puss

nu har alla lärare gett oss så sjukt mycket läxor&prov så att man knappt hinner andas igen, som dom alltid gör en eller två veckor innan ett lov. åh blablabla, orkar inte sitta och babbla om det nu. vet inte varför jag satte mig här och började skriva igentligen men något måste man ju hitta påå. carro skickade just en låt som är sjukt bra, Beyonse-If I were a boy. ladda ner den och lyssna på texten! har tagit ur färgen ur håret nu och det är samma färg som förra gången (rödbrunt) och det blev nog ganska bra trots allt... Igår var jag med älskling och det är så mysigt att ha någon oh borsta tänderna med och kalla sin egen. hihi! Nu ska jag sova för att klara av skolan imorgon, halv tio är nog endå rekord.

kisses and hug/e

söndag, oktober 12

torkel&fläskdoris

igår så hade jag ingenting och göra men vid 8 så kom linn hem till mig och vi gick upp till andre oh flera. vi såg på fotbollen och jag har verkligen saknat att skratta tills man får ont i magen. det var så himla kul och vi såg på torkel i knipa och den var så jävla sjuk och linn tyckte att vi var dumma ihuvet som skratta så vi inte kunde stå upp. gud vad härligt det var men vad blev det i fotbollen efter 90 minuter tro? det är skönt att umgås med folk man inte alltid är med. tack allihopa.

lördag, oktober 11

I'm just so so afraid, you made me that.

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I think I did have good days
I think I did have good days


om jag fick ha dig nu som jag hade dig förut så skulle jag uppskatta dig så mycket mer än jag en gång gjorde. man tar saker för givet och uppskattar dom inte fören dom är en millimeter från att vara borta för evigt. det känns som den millimetern just försvann.

torsdag, oktober 9

i can only live holy with you or not at all.

ingen skola idag och jag orkar inte äta. jag är rädd för att sova för då vaknar jag upp och inser att det inte var en dröm den här gången. jag trodde att man slutade gråta efter ett tag och tårarna skulle vara slut för längesen men när jag tänker på att jag kanske aldrig får ha min hand runt din nacke igen och din blick som inte går att beskriva då börjar att jag att skaka.

onsdag, oktober 1

saknar dig


jag saknar dom lyckliga stunderna med dig
innan du svek mig så att jag tappade andan