söndag, december 28

the night is quiet, only the sound of the keyboard

klockan är halv fyra på morgonen och jag sitter uppkrypen i carolines data stol med hennes wesc hörlurar och lyssnar på musik som får mig att bara vilja hoppa runt. läste just igenom de bloggar som jag följer som typ är elva stycken och läste på sofies att hon tyckte att hennes var deppig. söta sofie jämför med min och din är som att ta ett lyckopiller, men de e som du skriver. man skriver vad man känner liksom, som i förra inlägget. jag är bara ärlig.

03:33
jag vill ha dig här nu
jag borde verkligen sova nu men jag trivs här och caroline har somnat med kläderna och på sängöverkastet. inte en changs att jag får plats så jag sitter nog här en stund till kan jag tänka mig. dom hörlurarna jag sitter och klamrar mig fast vid är guldsvarta men dom här skulle jag vilja ha :

Jag minns en dröm om snö, det är svårt att se dig. som en glasbit i en vattenpöl som frös.

jag längtar till nyår nu, jag behöver det. klä upp sig, känna sig bra och bara ha så roligt som man kan ha med sina närmaste. jag försöker må bra och ibland lyckas jag riktigt bra. men på det senaste har jag haft en klump i magen. ibland en lyckoklump som gör att jag stutsar runt och ibland en sten som skaver på kvällarna och som gör att väggarna känns närmre. den klumpen kan jag igentligen inte riktigt förklara men den har ingenting med dig och göra igallafall. för du var dumdumdum i slutet och du har inte ens gett mig ett avslut än. det är så sjukt tycker jag efter alla ord vi har sagt som var löften som skulle hålla. efter alla dom brutna orden så ska jag ha det. en enda sak efter alla tårar och försök. dom stunderna när jag mår sådär bra så vill jag inte påminnas om dig. numera förknippar jag dig med problem. igentligen så vill jag slippa dom där iskalla huggen i magen så vi kanske helt enkelt inte borde träffas.

jag vill vara fri och må bra, skratt och glädje men ni gör det svårt för mig just nu.
jag vill vara med de personerna som får mig att tänka mindre, och bara vara.
jag vill vara den personen som skrattar åt problem och prat.
jag vill vara bra, låt mig försöka.

(jag får den härliga känslan när jag är med dig. ta den inte ifrån mig, det är den jag håller mig uppe med.)

fredag, december 26

just keep it simple

igår var jag i dingle som jag har varit ungefär alla dagar på lovet änsålänge.(gissa vart jag är nu? dingle!) på kvällen så gick vi över till sanna som hade fest. riktigt kul kväll. allt känns faktiskt lite bättre nu oh om jag hade vetat att det skulle göra det några dagar tidigare så hade jag aldrig trott på mig själv. jag vet nog vrf allt blev som det blev, det var helt enkelt för komplicerat. jag vill inte känna mig ledsen, jobbig och bortglömd som var den enda känslan jag hade den sista tiden.

vi kunde inte fixa allt igen för det var allt för mycket trassel helt enkelt. nu mår jag bra, nästan lycklig. det kan jag tacka vännerna för. tacktacktack..

I want someone who makes me happy, someone with an bubbly energy

onsdag, december 24

nu när ditt hjärta har gått sin väg finns det ingen som kan begära att du ska vara stark

jag vill ha tillbaka den underbara personen som jag blev kär i. den sista tiden så levde jag enbart på minnen, men jag har aldrig velat leva i det förflutna.

söndag, december 21

du gjorde det jag hade tänkt göra, ont gör det.

allt har rasat men jag vet inte vad jag känner om det. ska skriva allt här om vad som har hänt men det känns för tidigt nu. har bestämmt mig för att inte gråta, inte rasa ihop utan att vara stark och det känns ju lite lättare när man har dom två bästa vännerna i världen. så jag skriver senare när det känns lättare, imorgon eller om ett par veckor.

puss och hoppas ni mår bättre än jag <3

fredag, december 19

dfhögdhödusghdöfif!!!!!

jag känner mig så jävla jobbig oh hemskt när det inte är jag som gör fel hela tiden oh jag får cp ! det är alltid jags om tar åt mig oh blir lessen, och jag är den enda. ett förlåt skulle sitta jääävligt fint men nehe, då kan ni ta er i prutten tycker jag.

byeohhej

torsdag, december 18

jullov om 1 dag

sista lektionen, imorgon är det fredag och då blir det bara myys med klassen ! häärligt till tusen och efter det lov. på fredag kväll kanske jag åker ut till lysekil men jag får se. inte kul om det är piss väder. på lördag blir det julmat med jonathan och sen bio. värkligen härligt, längtar så jag spricker till han. nu ska jag gå hem och ta det lugnt.


massa kramar!

onsdag, december 17

PCD-I HATE THIS PART

The world slows down, but my heart beats fast right now.
I know this is the part, where the end starts.

torsdag, december 11

i love you, my darling.

I really whant to work things out now, so everything turnes back the way it wore. i know that we have hard times, but the times when we are happy together is worth it all.

måndag, december 8

give me something, anything?

jag håller totalt på att deppa ihop. på natten drömmer jag konstiga drömmar som bara gör mig ännu tröttare en utvilad. skolan är jobbig och det känns som om det inte finns något roligt i sikte. sitter i skolan nu men jag går nog hem snart. orkar inte en dag till. och du som betyder hela världen för mig har försvunnit ett tag nu så jag vet inte hur mina känslor är längre. orkar inte tänka så mycket som jag gör.

en dag, en kväll vill jag vara lycklig med dig. glömma alla skrik och tårar. skratta åt allt som har varit och bara vara som vi var förut.

torsdag, december 4

LET IT ROCK

sitter här oh ska skriva en krönika till våran klasstidning. men jag vet inte riktigt vad jag ska klaga på. maja gav mig veckans ris för att jag skäller på hon direkt när hon kommer till skolan. stackars gullunge. anyway igår så tränade jag i sotenäs damlag för andra gången och jag stortrivs. personerna är så himla sköna och spelet är snabbt. så nu blir det att hårdträna, men fredagskvällen kommer att bli lugn med pepparkaks bakning och mys hos jonathan.

älskar stilen.

hihi

Din mamma är så fet att hennes skärp kallas ekvatorn.
Din mamma är så ful att hon skrämmer blinda barn.
Din mamma är så dum att hon tog ett blodprov och fick IG
Din mamma är så fet att du satt och
tittade på TV och hon gick förbi, missade du tre program
Din mamma är så fet att de fick ändra "En storlek passar alla"
till "En storlek passar alla förutom din mamma".
Skillnaden mellan din mamma och en pizza är att man kan beställa pizza utan svamp.

måndag, december 1

SKUGGAR

nejmen tjena. sitter här på öppna nu oh dom har naturkunskap som är så kul . har fått låna en data så det går väll an. skolan verkar hur trevlig som helst oh det finns folk av alla sorter. funderar på det här eller samhäll oh imorgon så ska carro tillsamhäll oh skugga men jag ver inte om ja orkar stå upp så jävla tidigt. jag vet hur skolan är oh folket är som på kungsmark ungefär. lektionerna är nog inget särkilt. lutar åt öppna men jag vet inte. liten skola oh är rädd att man blir lite "isolerad"... får fundera lite granna på detta. kan ju påpeka att jag inte har sett en enda snygg kille här. men dom kanske finns en trappa ner på IV? hahaha

efter skolan ska jag byta jackan till grön oh sen åker jag till jonathan tror jag, men då måste jag endå åka typ kvart i sju på morgonen. blä. men jag saknar jonathan så förbannat, hih.

puuuuuuss