onsdag, april 29

hej svacka.

idag: är inte elise någon glad prick. skola orkade jag inte tänka på. stog upp vid 11 och gick en promenad. kom hem och försökte med uppsatsen som ska vara inne imorgon. gav upp. somna om för att sedan vakna och ta det så lugnt som möjligt. nivet hur vi alla tjejor har tänk att när till balen ska vi alla vara jätte bruna och blablabla. jag har en salva nu som gör att jag inte kan sola alls. och nu ligger alla ute och pressar på dagarna medans jag får vänta i två-fyra veckor. gud så bra man känner sig. tycker faktiskt inte att det är så konstigt att jag är lika deprimerad som en tesked idag.

imorgon: ska jag släpa mig till skolan och förhoppningsvis gå hela dagen. gå hem och färga håret och fixa min nyinköppta hårförlängning som har gjort mig fattig resten av månaden. bäst för mig att den ser bra ut nu. sen kommer m och kanske c & h. efter vi är klara så åker vi till hedds som har fest för att sedan åka till grebbestad. jag har inga höga förväntningar på grebbestad. det är ett sånt ställe som det antingen blir katastrof eller toppen. och det är nästan tvunget att det blir bra väder. ska iallfall försöka ta med mig kameran som jag alltid glömmer på något vis. hoopas på en toppen kväll.

tycker att solen kan vänta några veckor.. på mig

måndag, april 27

idag blir det fotboll och jag hoppas på att det inte gör allt för ont.

söndag, april 26



ÄNGLARNA KALLA

ligger i soffan med mjukis kläder och jag har haft den perfekta söndagen. vaknade vid elva så gick jag över till maja och vi gick ner och köpte onyttigt för att sedan se på film. jag somnade till titanic men maja grät. sen gick jag hem och tog det lugnt och nu är mange här. vi gör minsta möjliga som brukar vara omöjligt att göra när han är i närheten. en kille med mer energi får man leta efter. gårdagen blev så himla lyckad. enga bråk utan alla var bara glada och hade det kul. lägger in bilder sen igår snart. puss

lördag, april 25

I am not afraid to walk this world alone

kom hem från matchen för en stund sedan. munkedal förlora med 4-3 om jag minns rätt? men domaren bedömde helt fel så egentligen borde det vara 3-3 enligt många. där satt jag i sommarvärmen i tjocktröja medans alla runt mig svettades i linnen. jag har en salva som gör att jag egentligen inte får vara ute så i en vecka ungefär. jag antar att jag får stå ut. nu ska jag locka håret och hitta kläderna som jag ska ha ikväll sen åker jag till carruh och grillar. hoppas det blir en lyckat.

JAG TÄNKER PÅ DEN DAGEN DU STACK DET BARA FANNS INTE. TILLSAMMANS I VÅRT SAGOLAND.

man kan tro att det är sommar idag. allt känns bra och snart så blir det att se på match. nästan svårt att veta vad man ska ha på sig när det är så varmt. inte van änn men dom nya solglasögonen ska användas. jag hoppas på en trevlig kväll. /e<3

fredag, april 24

varför kan jag inte bara glömma dig?
varför
kommer du tillbaks i mina drömmar ?
säg hur
blir jag hel igen efter du tog sönder mig?
kommit hem nu och jag fryser. sitter med mjukiskläder i sängen och försöker värma upp mig igen. kvällen har varit lugn. imorgon blir det grillning hos carruberg. ska bli toppen.

lugn och vanlig fredagskväll med mangesötnos idag.

torsdag, april 23

det är sant att en blick säger allt. du gör mig varm när jag fryser på samma sätt som du kan göra mig iskall..

sitter i skolan med fötterna uppslängda, mjukisbyxor och stort linne. mitt hår är inte direkt rakt och fixat heller. men det är exakt så man ska se ut när man går till skolan på morgonen och vet att man ska sitta och göra nationella i matte. jag trodde att jag skulle vilja hoppa ut genom fönstret när det var dags. men det kändes faktiskt inte helt hopplöst och vi var på första våningen. skulle inte bli något stort hopp.. jag fick inte ig och jag är glad.

ikväll skulle det ha blivit träning men jag kan inte. jag och lodishjärtat har bestämt oss för att komma igång på måndag. tycker jag låter toppen. saknar det, och jag är expert på att skjuta upp saker. jag har en svacka i träningen. känner inte att jag orkar släpa ner mig till gymmet. det är ju nu innan sommaren som man ska träna som en galning, jag är inte som alla andra.

onsdag, april 22

idag har jag varit på torp och letat efter balskor. men jag kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle ha svarta eller färgade. vad tycker ni? hittade ett par svarta som var helt okej och ett par i typ sidenband som var flera färger i. men jag vågade inte köpa någon av dom. hittade iallafall ett par skor nu till våren/sommaren. riktigt nöjd fastän jag inte riktigt har fastnat för skor med öppen tå änn. tror förresten att jag skiter i dom där tunikorna jag hade hittat. jag provade världens sötaste klänning idag men jag är alltid så snål så jag tvekade. åker in på fredag eller något och köper den. jag blev kär..

tisdag, april 21

YOU LIGHT UP THE DARKNESS MY SWEET ANGEL. LIKE YOU ALWAYS DID BEFORE (you saved me)

halv skoldag idag, kände verkligen att jag inte orkade med den. jag lyckades få ensåndära pissdag då man bara vill grina så arg man är. livet är inte alltid topp och just när det är botten så regnar det. får nog börja skärpa mig nu det sista här och fakriskt gå varge dag. men vem försöker jag lura? klart att jag inte kommer. det är ju så förbannat gott och komma hem, dra på sig mjukiskläder och bara mysa ner sig.

måndag, april 20



hittat två underbara tunikor på internett. frågan är om man ska vara käck och åka och köpa dom eller vara lat och beställa? alltid bäst och prova först men nej. känner ni igen låten förresten?

söndag, april 19

vi är dom som förlorar men jublar endå

igår åkte jag och linn på mopederna till aspen där dom härligaste var. vi grillade, lyssna på musik och skrattade. det är vid sånna tillfällen, när man sitter vid elden och hör dom andra skratta och prata, man känner sig trygg och glad. det blev väldigt kallt fram på natten och åka moped hem var ett helvete. mange körde och jag kurade ihop mig till en boll för att inte bli en istappeller något annat kallt. men tack alla för en super kväll och det blir nog ennu mysigare till sommaren

fredag, april 17

my soulmates, my friends, my whole world.

Vad skulle du göra om dina bästa vänner dog?
fortsätta leva, för dom.

Fall For You - Secondhand Serenade



The best thing about tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before?
I know you don't think that I am trying
I know you're wearing thin down to the core

But hold your breath
Because tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you's impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed, but I have loved you from the start

tisdag, april 14

lovet har varit härligt. tänkte lägga in en liten sammanfattning och bilder sen men min kamera är urladdad och det orkar jag inte greja med det nu. jag funderar på att ta hål i naveln igen ifall det går. jag hade ju hål i ungefär ett halvår men sen rycktes den ur.. det gör dunderont att göra det men när man väl har det kan man inte tänka sig att vara utan det. en till sak som jag måste köpa är hårförlängning. har redan det men ska ha en längre till balen och såklart efter det. tur att jag jobbade lite på lovet så jag har råd. men när man väll har pengar, eller iallafal jag, så blir man mer försiktig med pengarna. snål kan man ju också kalla det. vi får se vilket jag väljer att göra. . sov så gott nu!

fredag, april 10

ELEGI - LARS WINNERBÄCK

första fotbollsträningen i munkedal igår. det gick helt okej men det känns ju att det var ett tag sedan. till skillnad från hbk så känner man alla och kan deras namn. ett stort plus och jag tror att sommaren kan bli riktigt kul med det här laget. ska snart ner och kolla på deras träningsmatch. ska hålla tummarna för er tjejor.

igår gick jag och elin bort till sundell. jag var på riktigt konstigt humör som jag kan vara ibland så jag var inte kvar länge. men man kan inte alltid vara på topp, eller hur? hoppas på att något kul händer imorgon och att idag blir en mysig dag.

e<3

onsdag, april 8

elise har lyckats med det omöjliga

just det! jag har hittat en balklänning. trodde aldrig att det skulle gå så jag var nästan beredd på att skita i allt. men vi åkte till fjällbacka till åsa som mamma känner på något sätt. vi kolla runt och provade säkert 20 stycken men ingen jag riktigt fastna för men så visade hon 3 stycken halvfärdiga kortklänningar. en av dom var jätte fin i överdelen men under bysten var den inte alls något så hon kommer sy om den till mig. äntligen får jag precis som jag vill ha . rätt färg och allt. får hoppas att den blir bra nu bara .

idag har jag jobbat på traden för första gången. det var hur mycket som helst som man skulle komma ihåg men de här kommer nog att fungera. ska jobba lördag söndag med och då jobbar även hanna. riktigt kul faktiskt.

<3

tisdag, april 7



jag börjar riktigt få in sommarkänslorna nu. lars winnerbäck är sommar och sommar förknippas med fjällbacka enligt mig. nu längtar jag till ljumma kvällar. kärlek till den här låten.

tredje gången gillt?

fjällbacka idag och kolla efter balklänning. om jag inte hittar någon här så ger jag väll upp hoppet och köper en sopsäck och dra på mig. visste aldrig att det kunde vara så här svårt. dom flesta har redan hittat sina men inte jag. jag har väll lite annorlunda smak? ingen aning. när jag har kommit hem från fjällbacka så åker jag till caroline och ser på fotbollsmatch. imorgon ska jag provjobba på traden, han ringde igår och gud vad glad jag blev. det är det enda stället jag har skickat in till och jag behöver verkligen sommarjobb. får hålla tummarna och isåfall så blir jag och hanna jobbkamrater eller vad det nu heter. / E
jag vet att du inte tror mig men du är det bästa som har hänt mig på länge. svårt att hitta en sånn bra vänn men jag är glad att jag lyckades. när jag säger att jag älskar dig så menar jag det. du kommer alltid vara speciell för mig och det sista jag vill är att vi glider isär.

söndag, april 5

ni är min himmel

kom hem sju imorse efter en kväll då nästan alla somna i sofforna. men det är väll inte så konstigt efter 3 filmer? men det var trevligt och jag älskar erat sällskap allihopa. nu ska jag till stallet och det börjar bli roligt igen nu när det är sol. allt är så mörkt och trist på vintern och då är ingenting roligt. ska försöka få med mig syster så jag slipper vara ensam. första gången jag lyckas isåfall. händer ikväll? jadu, planerna var väll att leka med mange och det hoppas jag väll på att det blir också.

ni får ha det bra och massa kramar!

lördag, april 4

minnen av aprilhimlen

sommarväder idag. frukostpizza med hanna och efter det tog jag och hanna en perfekt sovstund och vaknade helt utvilade. sånnt är väldigt sällsynt och värdefullt. sen ner till gymmet och sola. sen njöt vi i solen en stund och sen till hästen. perfect day. nu har carro kommit och snart ska trion upp till staffis.

♥ kärlek till er

äventyr i natten

var hos leo igår med lite folk. riktig myskväll var det. vid två så skulle jag och hanna åka moped hem och det var dimma. jag såg ingenting, det läbbigaste jag ahr varit med om på länge. helt kolsvart. men vi kom hem och nu ska vi ner och äta pizza till frukost, vi är lite feta endå.. puss

torsdag, april 2

I don't wanna go to bed mad at you and I don't want you to go to bed mad at me.

carru som över hos mig till idag. hon gick upp och gjorde iordning sig men jag låg kvar tills jag verkligen var tvungen att kämpa mig upp. magnus åkte precis, vi skulle ha gjort hemkunskaps läxan tillsammans. men han har för mycket energi för att sitta still så det blev inget med det. ikväll blir det kanske gym om någon orkar hänga med ner. måste röra på mig nu känner jag, mår så bra av det. helgen blir nog vääldigt lugn men den ska tillbringas med hanna baby iallafall. ett riktigt bra tag sedan alltså hjärtat, för länge som alltid♥

onsdag, april 1



hör du låten dom spelar på radion
varje ord verkar handla om dig
Hur du knackade på mitt i sommaren
men kom aldrig mer igen

Såg en mås cirkulera vid hamnen
som om han letade efter en vän
Samma morgon det regna' på stranden
där jag gick ensam igen

Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls

saknar det baby, saknar tryggheten.

hoppade skolan idag. jag orkar inte anstränga mig längre och jag kommer in på samhäll där det lägsta är 90 så jag behöver inte direkt göra det heller. gick på promenad med maja ner till westcoast och solade. vi fick prata av oss lite också. alltid lika skönt. nu är det varmt, riktigt varmt. min remometer står på 15 i skuggan. man blir glad. lyssnar på per gessle och har sommarkänslorna på topp. tänk om allt kunde vara lika bra som vädret..