fredag, maj 29

syster fyller 18 idag så nu är det enmassa folk här som sen ska till krogen. jag har fått uppgift att synas så lite som möjligt så snart kommer linn och hämtar mig så ska hon fixa min balfrisyr så att jag blir nöjd och vet vad jag vill ha. hittade dom här solglasögonen idag som jag har beställt, blir nog sjukt snygga när jag färgar håret svart.



torsdag, maj 28

fattar varför man ibland får kommentaren eller sucken: tjejer...

aldrig haft problem med det innan men nu när jag har köpt skor till balen som är 10cm höga så känner jag mig för lång. hade varit så perfekt och vara 160 så man slipper bli 180 med klackarna. sjuk ångest över skorna , som egentligen bara är ett par skor och då absolut inget och ha ångest över..hittat ett par andra som kan funka men vet inte om jag orkar anstränga mig så mkt mera nu.. ska kanske beställa dom iallfall och sedan köra utslags metoden..

tisdag, maj 26

stek


måndagen kände jag ingen mening med skolan så jag tog sovmorgon. efter det gick jag och la mig ute på altan tills hanna kom. på kvällen blev det stenseriös fotbollsträning med lite skäll. men det är väll så vi vill ha det.. puss

lördagskväll hos mig med mina hjärtan



lördag, maj 23

det finns ingen tid för att gråta, det gör att man sjunker. bättre att hålla huvudet högt, högre.

du gav mig känslan av att vara liten och fel. jag blev kall skakig och du tog luften ur mig. när du gör så så finns det inget annat som gör mig mer motiverad att vara stark. inte för någon annans skull, utan för min egen. som jag brukar säga: man ska inte vara beroende av någon, utan klara sig själv. det är också för sin egen skull..

torsdag, maj 21

We get it almost everynight when that moon is big and bright. everybody is dancing in the moonlight.

sol ute och jag har funderat starkt på att lägga mig och sola en stund. men det känns på något sätt för tidigt så jag håller mig i solariumet ett tag till. behöver bikini och funderar på att köpa mig en badräckt också. det är ju så himla snyggt att ha under shorts på sommaren. ska åka ner till göteborg en sväng med carrubabe imorgon för att hitta nya balskor till mig. då ska jag se om jag hittar något. tur att man har fått lite i lön. sen på kvällen så ska jag och carro till några i grebbestad och grilla ifall det inte händer något hemma som slår det. kan ju bli mysigt. den här baddräkten gillade jag.

söndag, maj 17

man vet att man aldrig kan veta vart man har folk. aldrig vara beroende av någon för då knäcks man när dom sviker. om dom du älskar lämnar dig så är dom inte det du trodde att dom var eller stod där du alltid trodde att dom skulle stå.

alla förtjänar en chans det vet ju alla. men en andra vet jag inte..

konfirmation+mat+dingle+myys=elise lörrrdag

igår var det lördag. vid fyra var man tvungen att släpa upp sig till kyrkan men kan faktiskt inte säga att det var så farligt. man kände nästan alla och det tog inte sååå himla lång tid. alla var jättesöta. efter så åkte släkten upp till sommarstugan och åt men jag tog moppen. tack vare den kom jag hem tidigare änn dom andra och jag bestämmde mig för dingle. var hos mange med pontus, leo och johanna. jag och johanna låg och halvsov medans killarna spelade. frammåt natten gick paret och pontus hem så då slogs jag och mange om filmval. det blev dirty dancing som jag aldrig har sett hela på. den var så himla bra. lugnt och mysig lördag, konfirmationer och mat tar orken ur mig.

fredag, maj 15



mysfredag med linn, hanna, maja och kanske sofia. det är ett måste ibland. men helt stilla kan man inte sitta så vi går ner till mif och ser på alaget. efter det blir det godis och disney film. låter inte det perfekt?

torsdag, maj 14

lite uppdatering

vanlig försovning men inte så värst mycket idag. kom till skolan och gick på engelskan. matte efter det då jag pluggade so. prov sedan och om jag lyckas på detta så får jag mvg. jag kommer inte vara nära vg på det här. efter skolan blir det solning och jag njuuter av att få ligga där i solariumet igen. det var över en månad sen. efter det blir det fotbolls träning. jag har verkligen börjat älska det igen. direkt efter träningen så längtar jag till nästa. nörd.

tisdag, maj 12

haha försöker göra en stockholm boogie eller något

min dag har varit skön endå. vaknade av mobilen då mange skicka sms. jag kolla de på klockan och funderade. om klockan är elva så har jag försovit mig. det är nog bara jag som klarar av sånnt. så jag missade alltså nationella i no idag och det är ju verkligen lyckat. men ärligt talat så är det inte direkt något jag är ledsen för. drog på mig shorts, tunn tröja och solglasögon. när jag kom till skolan var det lunch och rasten var lite ovanlig. ni är så så härliga tjejer. 2 lektioner sen hem och ta det lugnt. träningen fick vänta tills imorgon, samma med läxorna.

lördag, maj 9

my reign is as far as your eyes can see

det blir en eckligt lugn lördag. elise är trött och funderar på om det kanske är lika bra? torp idag med familjen och jag har hittat balskor och en väska till det. nu är allt klart för min del, bara vänta tills klänningen är klar. nöjd är jag allt och ser ifram imot det nu. igår kväll så var jag med manget en stund och sedan tog jag moppen upp till sofia. vi pratade och pratade, det känns så skönt ibland. sen gick vi över till staffan och såg på film. sofia somnade och blev körd hem. mina nycklar hade jag solklart glömt hos henne så mopeden kom jag inte åt. men vad gör det? alltid mysigt med en promenad vid fyra tiden. allt är så tyst då.


I dont wanna fight, i would rather kiss you
Come into this room and let me show you have much i miss you
What i gotta do? to show you that i need you
Baby im back, do whatever you want me to

Please spend the night
I wanna make this right
Girl what you leavin' for? (leaving' for)
Shawty close the door
We 'otta be making love
Instead of breaking up
Come on baby let me show you i'm fo' real (lay in my bed)
We 'otta be making love
Instead of breaking up
Come on baby let me show you im fo' real


It's amazing
I'm the reason
Everybody fired up this evening

I'm exhausted
Barely breathing
Holding on to what

I believe in
No matter what
You'll never take that from me
My reign is as far as your eyes can see

It's amazin', so amazin', so amazin', so amazin'

fredag, maj 8

tisdag, maj 5

lite för mycket av det goda är precis lagom för mig

uh min natt har varit hemsk. ni vet när täcket knycklar ihop sig och kudden skaver? fram på morgonen somnade jag tydligen eftersom mobil väckte mig. hade tänkt stänga av den och somna om men då kom jag på att det var nationella. upp och klä på mig och borsta tänderna. kolla på klockan och då såg jag att det var en kvart kvar så jag somnade om i tio minuter. väl i skolan var jag varm som en kamin. så man säger va? och kramper i magen. mitt prov gick skit och jag vet vad jag lova igår. att gå till skolan och stanna där men nu hade jag ju ont så det fick bli att gå hem krypa ner i sängen och försöka sova. gick inte men värt ett försök. sitter här och försöker hitta på en lösning. hört att man ska träna för kramp i magen, brukar släppa då.. kanske får ta med mig maja. värt att tänka över..

måndag, maj 4

jag tror att jag har hittat den sista pusselbiten..

ibland får jag en såndär sten i magen. ibland för att jag inte har tränat eller när man inte vet vart man har folk. nu har jag det för skolan. nationella imorgon och den kommentaren jag fick av min mattelärare idag var "jag är chockad". bara för att jag inte kunde räkna ut medelvärdet och medianen. bättre blev det inte när mange räknade ut det för mig. jag får nog skärpa till mig nu verkligen. gå till skolan varge dag och jobba. nu är det snart över och jag får väll kämpa lite till. anyways. har planerat att inte jobba i helgen men vi får nog se hur det blir med det. man känner sig dålig när han ringer och man säger nej. man får ju endå pengar. hm tål att tänkas på eller hur man nu säger. kolla runt på lite bloggar som alla tjejer gör och hittade amanda bergs blogg. det är nog min nya förebild. hujedamig så go stil hon har. min smak till tusen : http://www.aveny.se/index.php?page=bloggar&content=read&id=50

kika in.

fredag, maj 1

NI SOM GÖR ALLT ETT SNÄPP BÄTTRE

adhd hade jag igår. innan jag skulle till hedda på förfest så grät jag, skrek, sprang runt, slog i väggar och var stressad till tusen. var tvungen att skynda mig när jag skulle fixa iordning mig och det är nog det värsta som, finns. kom iallfall till hällevadsholm efter ett stopp i dingle. hos hedda var det kul. är så kul att umgås med tjejgänget innan man ska ut! åkte tåg till grebbestad. gud vad många skratt man fick. det kom mer och mer folk ju senare det blev. alltid kul och träffa folk man bara ser ibland. vi åkte inte alltför sent hem till hedda igen och fortsatte där. jag kom inte hem och gud vad arg jag var men jag natta över hos alex och vi somnade nästan direkt. god frukost i morse hade vi också. lägger in ett par bilder snart. puss