måndag, juni 29

har lite svårt att välja, hjälp?


eftersom min kamera lyckades komma bort i fredags så letar jag efter en ny. det får nog bli någon av dom här. nu sitter jag hemma och missar fotbolls träning. var i bovall idag och åkte hem vid 3. när jag kom hem så somnade jag och när jag vaknade så var min hals helt förstörd huvudvärk och 39 graders feber. precis vad man önskar sig nu. puss

lördag, juni 27

men så länge vi håller ihop och står upp för oss själva..

björn igår. innan tjejorna kom hit fick jag inte ihop någonting. mitt smink var på ett ställe och min klänning på ett annat och drickan dök aldrig upp. men mina tjejer kom och jag fick ihop allting tillslut. vi satte oss i solen på altanen och skratta drack och åt. det var så kul som det bara kan vara när det bara är tjejer. vi gick ner vid halv tio och satte fart på ett tomt dansgolv.

när björn hade slutat spela så gick allt utför. folk säger saker som inte stämmer som bara rör till det för en massa. jag lyckades såklart tappa bort min väska och min kamera. väskan är hittad men kameran borta. gillar inte tanken att någon annan kanske har den och kan se på bilder även om det inte är så farligt så är det endå personligt. sen blev det tårar för vissa, mer missförstånd och bråk. men det hör väll till.

i morse så ringde hanna mig vid nio och sa att bussen till bovall gick om en halv timme. solglasögon och stor t-shirt på och iväg. trött och sliten men dagen blev härlig. ligga och sova var perfekt idag. ikväll kanske jag åker med staffan ut till fjällbaka kalaset men vi får se vad som händer.

puss

fredag, juni 26

hola mi amor




tedd var morgonpigg idag så vi åkte in till torp vid halv tio. planen var att hitta ngt till ikväll men det fanns inte så mycket. vi hittade iallafall var sin klänning och skor. ikväll kommer några tjejor hit och har det kul innan björn. jag hoppas verkligen att kvällen blir lyckad. nu ska jag platta håret och fixa iordning. puss

fredag, juni 19

trevlig midsommar allihopa

vaknade av ösregnet. midsommar. har inte varit i sverige så många midsommrar men dom är klart överskattade. att dra ut till kusten ikväll tar imot. kallt och blåsigt och aldrig så kul som man tror att det ska bli. kanske blir att ta det lugnt ikväll med vännerna. om någon timma så ska sofia och jag göra iordning oss. får hoppas att kvällen blir rolig iaf och att jag får tillbaka lusten. imorgon blir det iallfall mys i pelles lägenhet i lysekil med carro och sen cruising kanske. elise vinner guld för att vara tråkigaste person idag.

lördag, juni 13

skolavslutning






uppdaterar snabbt

har precis kommit hem från frisören. haha kom in där och ville ha utsläppt lockigt, inget komplecerat. men det blir ju aldrig som planerat. jag är faktiskt ganska nöjd, jag kan inte komma på att jag vill ha det på något annat sätt. hon sminade mig med men det ska jag göra om. ser konstigt ut. vrål hungrig och lite nervös. 3 timmar kvar..

MELISSA HORN - HANNA

skolavslutningen igår. den gick snabbt och det var en härlig stämning. tycker inte att det är sorgligt alls eftersom vi träffar allihopa på balen. efter skolavslutningen var klar så åkte jag och hämtade min balklänning. fortfarande inte klockren men snyggare sen hon har gjort om den. vid 7 igår så åkte jag till madde med johanna. där var tess, mathilda, suss och cajsa med. vi åt och hade roligt. tt senare på kvällen det var okej men hos kage efter balen idag kommer klart att bli bättre, bäst. idag mår jag piss men måste snart till frisören och fixa frisyren. de som uppfann alvedon och ipren är gudar. bilder från skolavslutningen lägger jag in när jag hinner.

måndag, juni 8

vaknade nyss och är på strålande humör. skulle hoppa runt om jag kunde. snart så åker jag ner till göteborg och hittar balskor med carro. måste ju finnas något som ser okej ut. har sett på klänningen förresten. jag kommer se hemsk ut. jag hatar helt enkelt baltyg och klänningar. om jag hade fått göra om det så hade jag tagit en tajt färgstark kortklänning.

söndag, juni 7

värsta lördagen på heeela veckan..

somnade vid 5 efter smögen och vaknade av klockan vid 8. världens ångest över att jag hade åtta arbetstimmar framför mig. det var precis lika jobbigt som det alltid är. jag fattar seriöst inte hur jag ska klara sommarn i det lilla diskrummet. men pengar är ju bra men vet inte om det är anledning nog för att jag ska orka. hoppas på ett bra schema iallfall. efter jag slutat så åkte jag direkt till stallet och fick allt gjort där. skyndade mig hem men fick sladd på grusvägen och hela moppen kom över mig. låg där i gruset en sekund men hoppa snabbt upp och tog upp moppen. har nog aldrig haft så ont sen förra gången jag lyckades med exakt samma sak. mopeden startade inte så stog där och kicka som en galning tills den brummaigång. åkte hemmåt och stor grät hela vägen hem. ibland gör man ju sånnt som man skrattar åt när man tänker tillbaka. kom hem gråtandes och tog av mig byxorna. great hela benen blodiga och arbågen, nacken och höftbenet ömma. kunde knappt gå så blev en hemma lördag för mig, inte så kul. fick tydligen blödning i vadmuskeln eller något. gud så ont och perfekt timing till balen.

söndag idag och lika ont som igår. men lyckades otroligt nog ta mig ner till ica. dock sakta. ville inte ta mopeden, vågar inte kolla på den. är rädd för hur den ska se ut. nackdelen med nya mopeder: ångesten man får dagen efter. solduch med tess och madde på torsdag iallafall och då kanske såren syns lite mindre. undra om det kommer att svida?

freaky friday



vi gillar allsången, sannas klipp.

hade inte tänkt att åka ut till smögen eftersom alla tjatade om att det är för studenterna men orkade inte sitta hemma en fredagskväll så jag gick upp till sanna efter lite (ganska mycket) klädproblem. drog på mig en svart tubklänning som jag alltid tar när fantasin är kass. var där en stund och sedan körde dale ut oss till någon grönwall på smögen. vid 12 så vandra vi tre ut på bryggan där det var mycket sånger och studenter. oväntat. det var helt okej men kanske inte det roligaste. kvällen var iallafall mys med maddiemann och sansiee.

måndag, juni 1

carrubby

när jag låg på altanen förut så kom caroline inhoppandes med nya kläder och ett strålande humör. gullungen min har varit i norge hela helgen och kom precis hem. hon la sig ner brevid mig och blev uppdaterad om allt som hon har missat i helgen. det var en del och jag tror faktiskt att hon är min spegel och psykolog ibland. efter den lilla pratstunden så hoppa jag upp och börja packa sen så åkte vi till gårvik och bada och sola. tog inte så lång stund tills båda somnade. sen åkte vi hem och hon gick på träning. jag orkade helt enkelt inte med det idag och vi har klassresa imrg som jag inte har föberett mig till. hon kommer upp och hämtar mig snart. core på schemat.

jag förstår dig så mycket än du förstår, men du missar mycket som jag inte kan ändra på.

vädret kan väll inte bli bättre. sitter i bikini på altanen med laptoppen i knät. jag hoppas att få lite färg till balen, annars får det bli soldusch med tess. inte skrivit på ett tag men i fedags så var jag ju och fixade balfrisyr. jag vet inte riktigt vad som hände. linn plattade mitt hår och sen locka men resultatet blev inte alls som vi hade tänkt oss. jag såg tunnhårig ut coh det är väll de sista jag egentligen är. jg börjar tappa hoppet om det där. kanske bara ska gå som vanligt. rakt hår och inget wow. i lördags så kom mange till mig på eftermiddagen och han tog det lugnt medans jag sprang runt och fixa iordning mig. när jag var klar så gick vi över till tess och hennes mamma körde upp oss till hallberg. kvällen hade lite överraskningar men gud så kul vi hade tjejer. vi tog några bilder men dom kommer nog senare. mycket bugg och skratt. slutet av alla kvällar brukar ju gå neråt så jag blev inte ett dugg överraskad.

hur gör man när man gör sitt bästa men det helt inte räcker till?
och vad gör man när man börjar tappa orken att göra sitt bästa?