lördag, oktober 31

halo ween

jag är hemma från Stockholm nu.. eller ah igår då. vi bodde på samma hotell som idolerna. såg fyra vid frukosten. slitna och morgontrötta men min babe var snygg ändå. haha. nu sitter jag hos tess , linn är här också, och vid halv tio åker vi till uddevalla och har det kul. alice har halloween fest men vi skippar att klä ut oss. jag passar inte med horn . nu måste jag fixa mig, laterr.

onsdag, oktober 28

STOCKHOLM

nu har jag äntligen fått internet att funka här i rummet. vi kom hem från en jättemysig restaurang för en stund sedan. var på/vid plattan , gamla stan och lite överallt idag efter den långa tågresan. jag hade ingen shoppinglust alls idag och det är rätt ovanligt. men nu har vi liksom fixat iordning allt; packningen, duschat, kollat runt, ätit så nu känns allt så himla mycket bättre. det här kan nog bli riktigt kul. satt och spelade sims3 hela tåg resan, hehe. lite smånördigt men dom hann bli fotbollstjärnor iallafall. bra jobbat eller hur? imorgon blir det en massa shopping hoppas jag på och lite turistande. hittade en underbar affär på väg till restaurangen förut. lite annorlunda kläder och väskor, ska kika in där imorgon. har en massa kort från idag men smart som jag är så glömde jag sladden hemma, man missar ju alltid att ta med sig något.

hoppas ni har det bäst där hemma. lite tråkigt att jag inte hinner hem till fredag kväll. är i munkedal vid tio och då är det nog lite sent för att hitta på något.. nu ska jag sova. puss!

tisdag, oktober 27

så jävla skön är du

haha såg på bilder från björn rosenström i sommras. så jäävla lycklig blir man när man kollar på dom bilderna. haha se bara på den här,



hahaha.
nu måste jag verkligen packa.

HOOLA SENORITA

god morgon. klockan är två men jag har inte riktigt kommit igång änn. ska sola om en halvtimma och betala 50 kr för att jag glömde ett pass. tar emot stort.. inte rik för fem öre. ikväll ska jag ta det lugnt och packa till stockholm, åker nio i morgon morgon.

i förrgår sså färgade theres håret på mig och jag blev faktiskt nöjd. det passar fint till min hudfärg nu. taack! vi såg också på twilight och jag älskade verkligen filmen fast jag inte ville. lite tråkigt att jag kommer hem så sent på fredag för det hade varit kul med en tjejkväll innan skolan börjar.. men på lördag så ska man ju fira haloween om det blir något av det och sen är lovet slut.. trist.

nu får jag gå ner och skaffa mig lite färg. laterrr.

lördag, oktober 24

01:51

fick äntligen lagt in några bilder sen igår. eller i förrgår. vi var som sagt hos johanna ikväll. det var riktigt mysigt med oss tjejor i början. fyfan vad jag älskar er mina hjärtan. sen kom det lite männen och liva upp stämningen oootroligt. heehee! vad skulle vi gjort utan dom? nej jag borde väll verkligen sååva just nuu.. imorgon blir det till att vakna, fixa lite, sola. sen är det planerat att jag ska få mer slingor i mitt hår som theres ska fixa och sen hade vi tänkt att dega och äta tills vi spricker. det är så livet ska levas, helt rätt. ni ska ha ett stort godnatt. puuusss

SATURDAY NIGHT







TiK Tok



hejhejhej. snabbt här bara. gårdagen blev så himla lyckad! så himla kul att träffa sånna so man inte sett på evigheter. julia, jannike, patte och så.. nu så ska jag till johanna. först är det tjejmiddag och sen kommer lite folk. men skulle vara där klockan sex och nu är den fem i. jag har inte ens plattat håret så nu ska jag kila.

älskar låten. lägger ut bilder, från igår och idag, imorgon. Kärlek!

fredag, oktober 23

but you'd have to walk a thousand miles in my shoes , just to see, what it's like to be me

snacka om att jag har haft en sköön dag idag. började halv nio och hade prov. sen slapp vi gå på engelskan och matten var inställd så vi slutade efter provet. jag tog tio i elva bussen hem. har hunnit vara med baby och efter det solat. har precis tvättat håret och nu måste jag städa. riktigt besvärligt på natten när jag ska gå och typ ta vatten så trampar jag på filmer eller snubblar på väskor. jag lyckas alltid gå in i dörrar med huvudet före men det är nog inte bara när jag är sömnig..



ikväll så skall jag, sofia och caroline åka till tanum och liva upp stämningen rätt rejält. ser fram imot det. och imorgon så blir det en såndär mysig tjejmiddag med älsklingarna och sen kommer det lite mera folk dit.. det kommer nog att bli en super helg det hära. ppuss

torsdag, oktober 22

BEAUTIFUL by EMINEM



FIXADE NAGLARNA LITE IGÅR

IT'S WINTER NOW HUNEY




HEHE

hahaha jaaa. jag vet att hela min blogg ser galet tråkig och lite fel ut nu. men så får det vara sålänge. ska byta till blogg.se soon. idag har jag varit hemma. mått så dåligt och även fast jag hade kunnat sova ut så vaknade jag halv nio helt kallsvettig. drömde en och samma mardrömm varge gång jag lyckades somna. och varge gång jag vaknade så var jag tvungen att intala mig själv att det INTE händer på riktigt. sista gången jag somnade om så drömde jag att jag var vaken och att det hände i verkligheten. när jag vaknade efter det var jag arg och bestämde mig för att gå upp.

nu pluggar jag till ett omöjligt geografi prov och lyssnar på jodin sparks.

BATTLEFIELD



tisdag, oktober 20

får fixa till bloggen när jag har bilder.

kommer ihåg för ett tag sedan när man jämt hade kameran framme. nu tar jag aldrig kort men när jag gör det så blir det inte på mig själv..

nu måstemåste jag plugga. 2 prov och 0 lust. fattar inte vad jag gör på samhäll..

ATHOME

nu ska jag ta ett bad och sen försöka fixa så att min blogg är lite mindre ful.

söndag, oktober 18

stog upp halv åtta imorse och kom sen hem vid ett. sen somnade jag "som en stock" och vaknade nu, 17:59. nu är jag utvilad men jag måste göra något åt mina humörförändringar. haha telefonen ringde när jag precis hade vaknat och sen när den inte kunde prata mer så började jag storgråta och gapskratta åt mig själv på samma gång. jag är inte normal.

kvällen igår blev inte som den var tänkt men bra endå. jag och caroline tog en promenad hem till kage där hampus, staffan, sebbe och några till var. där satt vi och prata en stund och sen körde hampus ner oss till mif där issabell hade fest. det var väll rätt sent när vi kom så det var mycket bråk och många grät men jag var på strålande humör. så dunderskönt att träffa sofia som var där också, en bamsekram blev det. träffade även hennes kompis theres. skitskön tjej.

vi drog väll hem vid halv två tror jag, var inte där så länge.. alla var ju ledsna så.

lördag, oktober 17

lördagmorgon.

godmorgon! haha eller inte för oss fotbollstjejer. vi var uppe tidigt idag och putsade fönster. jag och theres hade inte direkt någon talang i det men vi försökte iallafall så gott vi kunde. haha när vi skulle putsa fönster i rummen där folk sover så låser theres upp en dörr och skriker : AA NU KOMMER VI DÅÅÅ! hon trodde såklart inte att det skullle vara någon där men där låg ett par och sov. ni skulle sett hennes min ! ett under att dom inte vaknade. vi var klara på en timma så det var inte allt för jobbigt.

nu ska jag äta. love

fredag, oktober 16

sexandthecity+negerboll

skulle ha åkt och tränat combat idag efter skolan med såklart så somnar jag och vaknar inte förens vid sju. när jag kollade på klockan så blev jag skitsur. händer inte alls något ikväll. pratat lite med caroline men hon är helt död så det blir inget mys idag. hinner inte ens gå ner och köpa godis. att vara själv är aldrig roligt, men att vara själv utan godis är fan katastrof. pratade lite med markus och han fråga om jag ville hänga med hem till någon. kollade mig i spegeln och insåg att det inte finns en chans att jag åker någon stans ikväll. nu sitter jag och väntar tills mitt hjärta kommer hem och håller tummarna på att kvällen blir bra trots allt. imorgon så ska jag tess hedda linn och några mer putsa fönster på traden. haha skitroligt. får nog lämna tillbaka byxorna också. skulle ha lämnat tillbaka dom i sommras och de har ringt några gånger och frågat efterdom. inte så att jag använder dom men jag har inte orkat åka ända ut till håby bara.. se om jag får skäll imorgon. nu ska jag kolla igenom sex&thecity boxen så att tiden ska gå snabbare. kanske blir det negerboll också . mmm...




onsdag, oktober 14

EMOELISE

tjohoo. jag överlevde dagen . lite överraskad över det faktiskt. riktig skit dag har det varit. så fort jag klev på bussen så såg jag att mina strumpbyxor hade fått en maska. blev bara större ju mer jag kollade på den. det ser ju så billigt ut men det fick jag gå med hela dagen. fick inte min vanliga sömn på bussen heller eftersom han framför höll på att dunka i sitt säte hela tiden. tänkte dåliga tankar om honom. 3 timmar naturkunskap och matte.. och en massa andra ämnen. fick också skriva till min franska lärare eftersom jag inte kunnat plugga till provet eftersom jag har tappat bort min bok.

jag hatar allt idag! ska iallafall träna och sola sen. då kanske jag blir gladare men nu ska jag gå och dö eller något.

tisdag, oktober 13

lite föör trött..

kom hem vid tre. somnade ifrån läxorna vid sex och vaknade nu vid tio. fuck. mammo försökte väcka mig men det var ju såklart totalt omöjligt. nu måste jag plugga. prov på torsdag.

later

jag älskar dig.

måndag, oktober 12

muusic








kanske vissa tycker är uttjatad men jag tröttnar verkligen aldrig:

heartbeats

sitter här med handuken om mig. kom hem från gymmet för en stund sedan. det blev inte så länge eftersom jag har ont i varenda muskel sen dubbelpasset igår. jag sprang i någon halvtimma, solade och sen åkte jag hem. men det är ju också härligt ibland.



inte skrivit på ett tag men helgen var toppen med alla underbara vänner. hjärta!

lördag, oktober 10

friends stay, love goes away.

helg. var planerat att jag skulle vara med tjejorna ikväll och jag hoppas att det blir av. saknar er mycket och förra helgen var jag ju i norrland och då såg jag er ju inte. igår kom caroline hem till mig. stor kärlek. vi åkte ner till ica och handla allt ätbart. sen mös vi oss ner i min säng och kolla på sexandthecity. prat blev det också för det finns ju mycket att ta igen när hon är i stora stan hela veckorna. sen ringde sebbe så vi åkte upp till staffan där nörd killar var. kändes på lukten att dom hade varit där för länge. haha ! men kul var det. skrattar alltid när de är igång.

nu ska jag iväg och träna. puss