söndag, augusti 30

så låt mig visa vägen, baby det är vi mot världen

haft världens värsta natt. att veta att allt är sista gången.. ah man tappar andan..

lördag, augusti 29

den här önskar jag miiig

kvällen hos sofia igår var gör mysig egentligen. vet inte vad som hände med mig. trött kanske.. men jag var total depp. gick hem ensam i mörkret vid tolv efter att mange övergett mig på halva vägen. snacka om att jag var rädd. fick sätta på musik på högsta volym för att våga. töntig man kan vara ibland. idag så är jag ensam hemma som jag är tills söndag. skulle varit fest här ikväll men jag hade ingen lust. tveka länge men det är väll ingen ide om man inte har lust. caroline kommer snart och sen blir det en pizza på det. hoppas på att det händer något hos någon annan ikväll. bara jag slipper. är en sånn som jag hatar, haha tråkfitta.

the guilt in your voice gives you away, yeah you know what i mean..




You look so innocent (innocent)
But the guilt in your voice gives you away
Yeah, you know what I mean... (know what I mean)
How does it feel when you kiss when you know that I trust you?
And do you think about me when he touches/fucks you
Could you be more obscene? (more obscene)

torsdag, augusti 27

elise har varit på torp, ja det har hon!




  • kofta
  • nitskärp
  • sjal
  • lock och plattång, björn axen
  • cd av björn axen
  • örhängen
  • halsband
  • vit kajal
  • väska

slutade skolan ett i onsdags. eller ah det var bara jag och lina som gjorde det. dom andra gick till östrabo och såg på film. men vi hade ingen stormlust att vänta i flera timmar på det. jag hittade en del och fick handlat upp halva lönen. hade redan kollat på vaskan och plattången så allt gick rätt snabbt. direkt när jag kom hem så var det ner till samlingen och sen så spelade vi match mot hamburgsund. säger bara oj, min kondition är värdelös. men andra halvlek gick bättre för alla. synd att erica fick in det där målet bara. sen var det en lugn kväll. idag var det fotboll igen och vi tränade med damerna, riktigt kul.

nu ska jag sova och sen skola imorgon. längtar verkligen.. vad var det man sa nu igen.. hmmm.. JUSTDEJA. esköö. over and out.

måndag, augusti 24

MARIA MENA ÄR OTROLIG





-nästan lika kär i låten som madde, haha!



som ni kanske fattar om ni är smarta så är ellyyh inte i skolan idag. why is that? kom på imorse att skolan och klassen sög. eller det har jag vetat länge men imorse kom jag på att det inte är någon mening att gå då. lämnar in lappen om linje&klassbyte imorgon. finns nog inte någon som är mer osugen på skola som jag. om jag kommer in på den linjen jag vill. åhfAN då lovar jag gud att jag går varge dag. även om jag bryter benet, ryggen eller något annat ont. hopppaaas.

puss

söndag, augusti 23

TANUM HOS CRILLE











allt stämde verkligen igår! den bästa kvällen på hela sommaren. alla var glada och ingen som blev ledsen eller något. härligt och träffa lite nytt folk, komma utanför munkedal, samtidigt som man var med sina närmaste. det är bara vi som kan ha så kul! tack allihopa, verkligen, behövde det här bigtime. bjuder på lite sköna bilder. och det är inte alla som kan få in nio personer i en bil menar jag..


looovee

lördag, augusti 22

du dansar till min puls




lördag eftermiddag: nu sitter jag insmörjd med brun utan sol vid ena datan och bränner musik med andra. tänkte utnyttja mina stora högtalare för fösta gången. får se hur det funkar. ikväll blir det förfest här och sen blir det fest i tanum eller så stannar vi kvar på ghettofoss. nu är tre flickor hos mig och vid 8 kommer resten. kyss

fredag, augusti 21

KÄNSLORKÄRLEKGLÄDJESVEKSORGHOPP

FREDAG KVÄLL :

tvingade mig upp ur sängen och till skolan imorse. hur kan man vilja något så lite? tanken om att det snart är helg fick mina ben att gå och hjärnan att orka.

vi hade lite vanliga lektioner idag. och okej alla prata väll lite mer idag och var lite roligare men det är inte direkt en klass som jag vill vara kvar i ett år till. inte ens en vecka. inte mina typer helt enkelt bara. fått hämtat en lapp om klass/linje byte. och min helg kommer väll gå åt med att fundera ut vad jag ska ta istället. ingen lätt fundering. vet vad jag vill men det är näst intill omöjligt.

ingen nrj idag heller. spöregn imorse , skola hela dagen och ingen var direkt taggad så vi struntade i det..

imorgon så är familjen ute och seglar så då kommer lite folk hem hit. kärlek

onsdag, augusti 19

fuck

första skoldagen. träffade matte på bussen och sen mötte vi upp madde på mcdonalds. letade en stund efter aulan. sen upprop. ingen lycka med klassen. tänker inte ens låtsas om att allt är bra för det är det inte. får verkligen hoppas att madde hamnar i min klass eller jag i hennes för fyfan. annars ger jag upp. säger bara njut av kungsmark så länge ni kan. noll lust med det här alltså, inte ens lite. får väll sova nu, ledsen och trött.



tjejer, har aldrig saknat er mer! älskar er allihopa.

fredag, augusti 14

THEY DON'T CALL ME TECHNOELISE FOR NOTHIN'



jo jag vet hur jävla fel det här är. men hur glad blir man inte av den här? kanske dom härliga vibbarna är kvar sen dana eller något. men ett stort jävla leende och tummen upp för den här fjortisdunklåten.

elise kör budget

ni vet när det är en vecka innan man får pengar och man har absolut inget att ha på sig? jag klippte av ett par gråa träningsbyxor och gud vad bra det blev. var på torp igår och köpte dove's brun utan sol. jag får ju inte vara ute i sol i några veckor så jag gör det bästa av sitvationen. hittade dom här turkosa shortsen då för 49:50. kan det bli bättre? alla älskar rea.

tisdag, augusti 11

besök hos farbror doktorn

kom hem från doktorn idag. han var kines. pratade konstigt gjorde han också så jag satt och fnissa åt honom tills han sa att jag inte får sola eller något på tre veckor. ingen glad elise. men om man ska få bra hy så ska man tydligen offra en massa för det också. snart så åker jag ner till gymmet och solar för sista gången då. stor sorg. men det är klart att man vill börja gymnasiet som en blekfis med sminkrand. lockande, kan inte låta bli att småogilla den där kinesen alltså.

e

måndag, augusti 10

baotjikiwaoao

ibland behöver man vara ensam med sina tankar. det är väll svaret till varför min mobil har varit mer eller mindre avstängd idag. om man ska reda ut saker ska man veta vad man vill först. annars fuckar man bara upp det för alla och framför allt för sig själv. ingen är döende så varför inte ta sin tid?

...

kom hem från tedd för en stund sedan. vad gjorde ni då? vi såg på en sjuk film. jävligt lik american pie men kul och ääcklig. sen blev det prat och skratt. speciellt när hon visade sina klipp från bulgarien då hon dansar eller vad man ska kalla det. hahaha helt störd.
innan tedd så var det fotbollsträning. vad ska man säga om den då? kändes väll lite väl hitler ett tag men det behövdes kanske. efter lite skäll och förklaringar så blev det spring och hopp i trappor, konditions träning, match och en massa situpps. tror någon svor en förbannelse över mig idag också för det är tekniskt omöjligt för en människa att missa mål när man är ungefär en centimeter ifrån. men elise kan, ja hon kan. har kanske en aning om vem som har kunnat gjort det?

imorgon ska jag sola, till doktorn, träna och köpa slingmedel. vet inte vem som vill göra försöket med att göra mitt hår ljusare. det blir väll tedd eller sofia. jag vet inte varför jag gör det. mitt hår blir alltid orange och jag får panik(springer runt och skriker). men jag är trött på brunett skiten så varför inte? värt ett försök tycker jag.


huggs♥

ey.. förresten glömde berätta att jag tjuvlyssnade på min lilla mamma imorse. vi ska tyydligen kolla på ett hus på vadholmen. tror det är dags för mig att flytta hemifrån.. för jag ska inte upp dit. någon som har ett rum över eller så? jag är inte så jobbig, sover ju tydligen mest numera ju. har man en gång bott i ghettot så slutar man inte bara sådär men det förstår inte hon..

måndag, augusti 3

my saturday night

i lördags så kom theres och sofia till mig och vi gjorde oss iordning och hade det kul. sen åkte vi upp till elin och frida med staffan. kvällen var kul men jag åkte hem vid ett. tyckte att det räckte då och var nöjd med kvällen. kändes lite ovant att vara en av dom första som åkte men det var nog bra, jobbade ju dagen efter. men nu är det bara tre dagar kvar på traden och sen är det bara att tacka och vänta på pengarna. nu ska jag iväg och träna fotboll. det är första träningen sen dana och det regnar. puss