fredag, juli 31

känner du lukten av rök? det är jag som brinner för dig.

ojoj folket vilken fredag jag har har haft. jag vaknade, sjukanmälde mig, åt, gick rastlöst runtomkring, tvtittande och sen somnade tills nu. syster kom hem med ett jävla liv så nu är jag hundra procent vaken. halv tolv är klockan och om typ sex timmar ska jag upp och ställa mig i disken hos traden. lockande ! , nej men inte klaga nu elise, du jobbar iallfall med hanna. jag tänker visst fortsätta klaga.. vädret sugerk'k och fick just reda på att det inte blir något lisseberg på måndag. lottakärring på lisseberg ska ta över stället då och ingen changs att man vill vara där då. sen jobbar jag resten av veckan typ så det roligaste jag kommer att vara med om nästa vecka är väll att skrapa av mat från pansionärernas frukosttallrikar som inte hör eller låtsas att inte höra när man kommer med brickvagnen och säger ett trevligt ursäkta för att dom ska flytta sig ur vägen.. mmmmm..!

imorgon efter jobbet ska jag upp till sofia och vi sa laga middag sen så fixar vi oss och dricker lite sen går vi upp till badskis som har fest. jag hoppas att det blir lyckat. det är jag säker på att det blir, för det är inte svårt att slå min fredag. skulle varit med mange idag men det gick ju förstås inte nu när jag är sjuk. saknar dig vännen efter två veckor..

godmorgon för min del och godnatt för eran, love.

torsdag, juli 30

Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman.

klockren raggningsreplik enligt mig. hade skrattat ihjäl mig om en kille kom fram och sa det till mig på fullt allvar!

00:25

jag är ingen nattmänniska längre. nästan stolt över mig själv eftersom jag fortf. är uppe. j'vla soffpotatis. jag brukade ju vara extremtpigg förr men jag börjar nog bli gammal..haha. imorgon blir det inget jobb. jag mår inte hundratioprocent. frågan är vad man ska sysselsätta sig med? färga håret är behövligt, jag har en go utväxt. solning hade inte heller satt fel. för stunden så håller sofia mig sällskap över msn. känns som om båda är i stort behov av att prata. det är i princip hon av tjejorna som jag umgås med till vardags med numera. verkligen inget att klaga på, stormtrivs i hennes sällskap. men vart tar all tid vägen? hinner inte med alla som man gjorde förr.. jag vet nog vart den tar vägen förresten men vet inte om det är bra eller dåligt. ska försöka lägga mer tid runtom nu.. aa det ska jag.

känns som om det är väldigt mycket kärleksproblem runtomnu förresten. finns inget som kan få en att må så dåligt som det men jag hoppas att det löser sig för alla, verkligen. puss/e.

sena björnbilder från min upphittade kamera.

livet leker och jag är glad. lycklig

haft världens bästa natt och dag. och tänk hur mycket som avgörs av slumpen. jag är glad för att jag har dig. du gör mig lycklig.

onsdag, juli 29

I have to start concentrating on breathing again

+
tror det var en evelina som har gått på kungsmarksskolan. hennes mamma ringde mig för någon timma sen och undrade om jag var på rosenström. svarar förvånat ja. evelina hade tydligen hittat min kamera som jag tappade då och så hade hon kollat igenom bilderna och sett att det var jag. vilken tur man kan ha. har suttit och kollat på nya kameror men jag älskade verkligen min gammla. hade tänkt köpa en likadan men det slipper jag ju nu. vad är oddsen att någon ringer en månad efter och säger att dom har hittat den? en på hundra biljoner typ.

-
iskall klump i magen som sprider ut sig i hela kroppen. känns som om jag skulle kunna ligga och sova i år samtidigt som om jag skulle kunna springa hundramil för dig. jag behöver ta ett andetag, stanna upp, spola tillbaka.

men det är det dåliga som man lär sig av va? som man blir starkare av? orden om att allt kommer att bli bra igen, som förut hade inte passat bättre ännu. men snälla inga lögner det biter inte på mig längre. ni vet inte hur mycket jag genomskådar.

when the drugs don't work you get high on life

I lost and nobody won

måndag, juli 27

danacup

jag är som jag är. det första jag kom på att jag hade glömt när jag satte mig på bussen avr plånboken. men det fixade sig. veckan var rolig. första matchen vi spelade var mot canada. vi tänkte att ett lag som hade åkt så långt kna ju knappast vara dåligt? vi hade rätt, dom visste hur man spelar fotboll. den matchen förlorad. de två matcherna efter var mot norska lag och dom vann vi. sista otroligt lika men tess lyckades göra ett mål i sista minuten. sista matchen hade vi kommit till a-slutspel. där förlorade vi med straffar. mkt otur låg bakom det. cupen var otroligt rolig även när vi inte spelade. jag kommer att sakna det otroligt och det kändes nästan overkligt att komma hem. haha efter 6 dagar, knäppt. tjejorna gjorde veckan bäst.

söndag, juli 19

vaknade sex imorse och mådde värre en någonsin. jag hostar så fort jag andas och de är rätt ofta som ni kanske kan räkna ut. när jag hade släpat mig till jobbet kändes det hopplöst, det blir ingen dana, får stanna hemma och ligga i sängen istället. men på eftermiddagen så börja jag må lite bättre. somnade när jag kom hem och nu hostar jag som en galning igen. jag ska följa med imorgon men det känns så hopplöst för de enda jag kommer kommer göra om jag spelar match är att ge alla ett gott skratt och hjärtinflammation. hur bra kan man vara på en skala när man mår som jag?




vi hoppas på ett mirakel coh nu får jag väll fanimej ta och börja packa. det känns så himla hopplöst när man inte ens har börjat bara. får väll dra ner och köpa lite godis till stackars mig med, mm.

lördag, juli 18

regn och ännu mer jobb

hemma efter en till arbetsdag och imorgon väntar ännu en. men innan det blir det harry potter. håller på och göra iordning mig och jag fryser. dagens klädsel blir nog mjukis. jag fattar inte varför vissa klär upp sig för att gå på bio. ser för jävligt ut när en brud med feta ben kommer med en klänning som knappt täcker röven och högklackat. jädrafel klädval. man ser ju på film och dåvill man ju ha det bekvämt? nu ska jag kiila, ta hand om er.

fredag, juli 17

det är mörkt och jag känner mig ensam

jag kom precis hem från staffan. insåg att jag skulle vara ensam hemma inatt när jag var på väg hem så jag försökte ringa mange. den enda som är uppe nu och jag var bara tvungen att prata med ngn men såklart var det upptaget. det är sjukt så himla mörkrädd jag är. gick in slängde mig i syrrans säng och här tänker jag stanna. jag hataaarr att jag ska jobba imorgon jag får verkligen fet ångest som jag inte kan bli av med. det är ju inte bara imorgon också utan även på söndag. och efter dana ska jag jobba i princip hela tiden. varför har inte jag ngn död släkting som jag kan ärva miljonersmiljoner av? nu ska jag sova så att jag fortare ska till jobbet och fortare kommer hem och fortare bli måndag.

idag hatar jag mitt liv och jag saknar mitt hjärta.

lite fritid mellan jobbpassen

sitter här och försöker övertala min syster att få ta med hennes kamera till dana och jag tror jag lyckas rättså bra faktiskt. jag hinner inte köpa ny innan dana så det är bäst att hon ger med sig. ikväll så åker jag och hanna till sommarstugan och grillar. eller om 20 minuter ska vi vara där och jag har inte ens gjort iordning mig. sen åker vi till sofia för att sedan gå över till staffan. imorgon är det en till jobb dag men jag har iallfall theres med fdå och hon hatar att diska nästan mer än jag. det är rätt bra gjort så vi får väll klaga lite tillsammans.

pusss

onsdag, juli 15

hehe

tjao, elise is in da house. jag har ont i halsen och snor upp till hjärnan.. och förlåt för den informationen. var i grebbestad idag men hittade bara en t-skirt. efter det åkte jag till mangemann och vi tog det lugnast möjligt. nu är jag hemma och är hungrig. jag och syster håller på att fixa pannkakor men jag smet iväg en stund. inte tillräckligt med tålamod för sånt trams. sista på schemat för dagen skulle ha varit promenad med min älskade sofia men min hals tar död på mig och jag dödar halsen om den inte är bra till dana så jag valde att stanna hemma idag. agnes missar man ju också men det var rätt medvetet.

och nu äääär det maaat. puss


snabbis till grebbestad och köpa lite småsmaker till dana / eliseenn

måndag, juli 13

another uneventful day for me

är elise lite udda? medans alla tjatar om sol så tycker jag bara att det är mysigt att det öser ner.det får gärna vara så den här veckan och sedan bli strålande greklands sol när vi drar till danmark. det handlar om timing. eller det får ju gärna vara regn i sverige nästa vecka också men inte i danmark. nejnej. jag hade tänkt att börja komma igång med träningen förra veckan men det blev bara en gång. det är inte direkt så att jag inte hinner men orken finns inte riktigt. sofia försökte få med mig idag och även carro ringde och tjatade men det blir en jogging eller kvällspromenad med sofia senare. men innan det ska jag sikta in mig på att få en pizza hem. det låter inte så dumt va? det är ju så perfekt när vädret är kasst. en disneyfilm och mat. nedanför en bild på mig och sofia som knäpptes av innan grebbestad.

söndag, juli 12

the pogues - I love you 'til the end



i just want to tell you
nothing you dont want to hear
all i want is for you to say,
"oh, why dont you just take me where i've never been before?
i know you want to hear me catch my breath"
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

i just want to be there
when you're caught in the rain
i just want to see you laughter cry
i just want to feel you when the night puts on its cloak
im lost for words
don't tell me
'cause all i can say
i love you 'til the end...
i love you 'til the end...

härlig och lyckad lördagskväll

igår kom sofia till mig och tog lång tid på oss att göra iordning oss. det var skönt att slippa stressa för en gång skull. vid halv sju så åkte vi hem till carro där det var lite förtaggning innan grebbestad. jag skippade baraben i tron på regn och en kall kväll. men det blev tillochmed sol mot allas förväntningar. ibland så har man turen med sig. kvällen var verkligen supermysig och tiden gick hur fort som helst. visst så var det lite bråk men sånt bygger bara på missförstånd och inget som man ska haka upp sig på. det är bara onödigt. sofia älskling och jag satt ihop hela kvällen och vi hade så kul som man kan ha när allt blir som man har tänkt sig. jag räddades från bussen av robins farfar. riktigt skön gubbe. sovit nästan hela dagen och nu sitter jag och har lite beslutsångest. fullfölja en lugn dag eller fixa sig och gå ut en sväng? blir nog det sena, jag är ju så himla rastlös.

onsdag, juli 8

försöker skriva men allt kommer ut fel. jag får korta ner det. jag brukar inte gråta ofta men den här kvällen brast alltihop. ensam hemma hela veckan och jag känner mig exakt som det jag är nu, ensam. för att inte helt falla i ett svart hål ikväll går jag upp till sofia. ibland behöver man en spegel och någon som kan berätta när det räcker. för hur mycket ska man behöva stå ut med innan man sätter punkt? ibland får man inte vara rädd för bråk utan istället försöka sätta gränsen.

tisdag, juli 7

PINK-PLEASE DON'T LEAVE ME



I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can't be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry.

fredag, juli 3

chicago-if you leave me now

fredag kväll närmar sig och det är den enda kvällen som jag kan hitta på något. lördag jobbar jag 7 timmar och slutar elva. fri samma tid på söndag men 8 timmar där. måndag samma visa. inte så mycket jag kan göra än att försöka njuta så mycket som möjligt ikväll. det blir hällevadsholm till marek. jag och hanna hoppas på en bra kväll. imorgon fyller anton år och det ska firas i aspen, grattis till honom. men då jobbar lilla elise. men det dör jag inte av , pengarna är väl behövda.
nu ska jag och hanna äta och fixa iordning oss i lugn och ro. vi funderar också på att börja sambo blogga. men frågan är om hon ska flytta in till min eller jag till hon eller helt enkelt fixa en ny?