söndag, december 28

the night is quiet, only the sound of the keyboard

klockan är halv fyra på morgonen och jag sitter uppkrypen i carolines data stol med hennes wesc hörlurar och lyssnar på musik som får mig att bara vilja hoppa runt. läste just igenom de bloggar som jag följer som typ är elva stycken och läste på sofies att hon tyckte att hennes var deppig. söta sofie jämför med min och din är som att ta ett lyckopiller, men de e som du skriver. man skriver vad man känner liksom, som i förra inlägget. jag är bara ärlig.

03:33
jag vill ha dig här nu
jag borde verkligen sova nu men jag trivs här och caroline har somnat med kläderna och på sängöverkastet. inte en changs att jag får plats så jag sitter nog här en stund till kan jag tänka mig. dom hörlurarna jag sitter och klamrar mig fast vid är guldsvarta men dom här skulle jag vilja ha :

Jag minns en dröm om snö, det är svårt att se dig. som en glasbit i en vattenpöl som frös.

jag längtar till nyår nu, jag behöver det. klä upp sig, känna sig bra och bara ha så roligt som man kan ha med sina närmaste. jag försöker må bra och ibland lyckas jag riktigt bra. men på det senaste har jag haft en klump i magen. ibland en lyckoklump som gör att jag stutsar runt och ibland en sten som skaver på kvällarna och som gör att väggarna känns närmre. den klumpen kan jag igentligen inte riktigt förklara men den har ingenting med dig och göra igallafall. för du var dumdumdum i slutet och du har inte ens gett mig ett avslut än. det är så sjukt tycker jag efter alla ord vi har sagt som var löften som skulle hålla. efter alla dom brutna orden så ska jag ha det. en enda sak efter alla tårar och försök. dom stunderna när jag mår sådär bra så vill jag inte påminnas om dig. numera förknippar jag dig med problem. igentligen så vill jag slippa dom där iskalla huggen i magen så vi kanske helt enkelt inte borde träffas.

jag vill vara fri och må bra, skratt och glädje men ni gör det svårt för mig just nu.
jag vill vara med de personerna som får mig att tänka mindre, och bara vara.
jag vill vara den personen som skrattar åt problem och prat.
jag vill vara bra, låt mig försöka.

(jag får den härliga känslan när jag är med dig. ta den inte ifrån mig, det är den jag håller mig uppe med.)

fredag, december 26

just keep it simple

igår var jag i dingle som jag har varit ungefär alla dagar på lovet änsålänge.(gissa vart jag är nu? dingle!) på kvällen så gick vi över till sanna som hade fest. riktigt kul kväll. allt känns faktiskt lite bättre nu oh om jag hade vetat att det skulle göra det några dagar tidigare så hade jag aldrig trott på mig själv. jag vet nog vrf allt blev som det blev, det var helt enkelt för komplicerat. jag vill inte känna mig ledsen, jobbig och bortglömd som var den enda känslan jag hade den sista tiden.

vi kunde inte fixa allt igen för det var allt för mycket trassel helt enkelt. nu mår jag bra, nästan lycklig. det kan jag tacka vännerna för. tacktacktack..

I want someone who makes me happy, someone with an bubbly energy

onsdag, december 24

nu när ditt hjärta har gått sin väg finns det ingen som kan begära att du ska vara stark

jag vill ha tillbaka den underbara personen som jag blev kär i. den sista tiden så levde jag enbart på minnen, men jag har aldrig velat leva i det förflutna.

söndag, december 21

du gjorde det jag hade tänkt göra, ont gör det.

allt har rasat men jag vet inte vad jag känner om det. ska skriva allt här om vad som har hänt men det känns för tidigt nu. har bestämmt mig för att inte gråta, inte rasa ihop utan att vara stark och det känns ju lite lättare när man har dom två bästa vännerna i världen. så jag skriver senare när det känns lättare, imorgon eller om ett par veckor.

puss och hoppas ni mår bättre än jag <3

fredag, december 19

dfhögdhödusghdöfif!!!!!

jag känner mig så jävla jobbig oh hemskt när det inte är jag som gör fel hela tiden oh jag får cp ! det är alltid jags om tar åt mig oh blir lessen, och jag är den enda. ett förlåt skulle sitta jääävligt fint men nehe, då kan ni ta er i prutten tycker jag.

byeohhej

torsdag, december 18

jullov om 1 dag

sista lektionen, imorgon är det fredag och då blir det bara myys med klassen ! häärligt till tusen och efter det lov. på fredag kväll kanske jag åker ut till lysekil men jag får se. inte kul om det är piss väder. på lördag blir det julmat med jonathan och sen bio. värkligen härligt, längtar så jag spricker till han. nu ska jag gå hem och ta det lugnt.


massa kramar!

onsdag, december 17

PCD-I HATE THIS PART

The world slows down, but my heart beats fast right now.
I know this is the part, where the end starts.

torsdag, december 11

i love you, my darling.

I really whant to work things out now, so everything turnes back the way it wore. i know that we have hard times, but the times when we are happy together is worth it all.

måndag, december 8

give me something, anything?

jag håller totalt på att deppa ihop. på natten drömmer jag konstiga drömmar som bara gör mig ännu tröttare en utvilad. skolan är jobbig och det känns som om det inte finns något roligt i sikte. sitter i skolan nu men jag går nog hem snart. orkar inte en dag till. och du som betyder hela världen för mig har försvunnit ett tag nu så jag vet inte hur mina känslor är längre. orkar inte tänka så mycket som jag gör.

en dag, en kväll vill jag vara lycklig med dig. glömma alla skrik och tårar. skratta åt allt som har varit och bara vara som vi var förut.

torsdag, december 4

LET IT ROCK

sitter här oh ska skriva en krönika till våran klasstidning. men jag vet inte riktigt vad jag ska klaga på. maja gav mig veckans ris för att jag skäller på hon direkt när hon kommer till skolan. stackars gullunge. anyway igår så tränade jag i sotenäs damlag för andra gången och jag stortrivs. personerna är så himla sköna och spelet är snabbt. så nu blir det att hårdträna, men fredagskvällen kommer att bli lugn med pepparkaks bakning och mys hos jonathan.

älskar stilen.

hihi

Din mamma är så fet att hennes skärp kallas ekvatorn.
Din mamma är så ful att hon skrämmer blinda barn.
Din mamma är så dum att hon tog ett blodprov och fick IG
Din mamma är så fet att du satt och
tittade på TV och hon gick förbi, missade du tre program
Din mamma är så fet att de fick ändra "En storlek passar alla"
till "En storlek passar alla förutom din mamma".
Skillnaden mellan din mamma och en pizza är att man kan beställa pizza utan svamp.

måndag, december 1

SKUGGAR

nejmen tjena. sitter här på öppna nu oh dom har naturkunskap som är så kul . har fått låna en data så det går väll an. skolan verkar hur trevlig som helst oh det finns folk av alla sorter. funderar på det här eller samhäll oh imorgon så ska carro tillsamhäll oh skugga men jag ver inte om ja orkar stå upp så jävla tidigt. jag vet hur skolan är oh folket är som på kungsmark ungefär. lektionerna är nog inget särkilt. lutar åt öppna men jag vet inte. liten skola oh är rädd att man blir lite "isolerad"... får fundera lite granna på detta. kan ju påpeka att jag inte har sett en enda snygg kille här. men dom kanske finns en trappa ner på IV? hahaha

efter skolan ska jag byta jackan till grön oh sen åker jag till jonathan tror jag, men då måste jag endå åka typ kvart i sju på morgonen. blä. men jag saknar jonathan så förbannat, hih.

puuuuuuss

söndag, november 30

.?

jag är trött. imorgon ska jag oh carro skugga på öppna oh sen samhäll på tisdag kanske men jag ooorkar inte. hatar oh skugga men vet inte hur jag ska kunna välja annars? jag har alltid så svårt att bestämma mig för saker. varit på torp oh bytt jacka idag oh imrg blir det torp igen för att byta jackan till en annan storlek. besluts ångest? nejdå.

onsdag, november 26

HBK

prata just med gamla tränare lena, oh imorgon så kommer jag att provträna i hunnebo, kunshamn, bovall? jag vet inte ens vad de heter.. men iaf jag har inte tränat på månader känns det som oh jag är redan nervös. dom är sjukt grymma i de laget. men fotboll är inte lika kul utan hanna så då får jag ju offra mig lite granna, haha. men de blir säker bra när jag kommer in i de igen. snart så ska jag oh maja ut oh jogga så bye.

puss, !

lördag, november 22

pokerface

har tagit fram så man kan kommentera igen, så knappa ner vad ni har för tankar..

sitter hos cippe nu oh dom har pokerkväll, jag kan inte poker oh det är så tråååkigt. behöver kankse inte säga att jag åkte ut för länge sen? nej tänkte väll det

vinter

det snöar nu!

fredag, november 21

jag vill vara mycket men aldrig ensam.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

vad vore jag
utan dina andetag

torsdag, november 20

sometimes it´s impossible to breath

funderat hela dagen på den hemska känslan när någon gör slut.. känns som alla gör det nu i höstmörkret. jag hatar folk som är otrogna, verkligen. oh usch vad hemskt om pojkvännen tappar känslorna. då står man där sårad utan att igentligen ha någon anledning att vara arg. jag hatarhatarhatar den känslan man får, ensam. det är då man behöver vännerna. och när det händer sig själv så har man iallafall dom, och det är ju inte så lite..

puss på alla idag

onsdag, november 19

vill ha gnistrande vinter

nu känns allt så kallt och höstigt och inte alls vintrigt som det ska göra i november. för de ska det väll? det är snart december och jag har hört att julkalendern ska handla om att något barn som ska skicka sin önskelista till jultomten och så råkar han skicka inköps listan istället. hahahhaa fan va kuul oh få tomater i julklapp, fast jag ser aldrig på julkalendern men endå?

antingen varm brännande sommar med sol i ögonen och brunbrända axlar eller kall vinter med tummivantar och snöänglar på backen. om jag hade kunnat få bestämma hade jag tagit bort hösten och någon månad av våren.

måndag, november 17

lars winnerbäck-timglas

jag är så himla trött på så mycket nu. det är säkert för att det är så himla mörkt hela tiden, hört att sånt gör en konstig. jag har lust och bara bli förskyld eller något annat kul så man kan ligga hemma i en vecka och bara vila upp sig men så funkar det ju såklart inte. typ fyra veckor kvar till jullov nu och det skulle vara sååå hiiimla myysigt med en massa snöö! längtarsåhimlakanonmycket, det är skönt oh ha något att se fram imot när allt känns så färglöst. Jag och maja var ute på en promenad idag, det är så himla härligt. jag måste röra på mig annars blir jag rastlös oh irriterad. jävligt konstigt tycker jag men.. imorgon ska vi iaf dra ut och jogga och de ska bannimej bli underbart! men brr va kallt det är ute nu, nordpolen!

vi finns bara någonstans mellan drömm och verklighet. du förstår mig inte riktigt hjärtat, men det har jag aldrig förväntat mig att du ska göra. (det gör inte ens jag)

söndag, november 16

but you are always here

jag känner inte igen mig själv längre
det skrämmer mig mer en du anar

torsdag, november 6

gallskrik

uuuuuuuusch, fan jag höll bebisen helt normalt oh så börja den skrika så in i helvete. jag lyckades visst bryta nacken.. fan jag fick ju panik! den lugna ner sig tillslut men ucsh. haha har typ dåligt samvete. nu kommer jag inte få hundra procent.nu ska jag snart sova, eller ah. försöka sova.

puss!

onsdag, november 5

babyy

databebis nu och han slutar inte att skrika! jag skriver imorgon om jag har överlevt natten.

puss , elise&babydaniel

måndag, november 3

halloween&gymnasie bekymmer

nu är det måndag, den västa dagen av alla och mina halsmandlar är enorma. jag börjar bli sjuk. varför har jag alltid en sån hemskt bra tajming? imorgon är det ju gymnasie mässa och jag måstemåstemåste dit. och lappen om bussen ska vara inlämnad oh det kommer jag antagligen inte kunna göra så då får jag åka ensam in. fuck. ska tjata på caroline så hon åker med mig. jag får se hur detta blir. är sjukt stressad för snart är det jul och då ska vi ha bestämmt oss och jag är inte bra på någonting och det finns det inget programm för utom IV. samhäll kanske det får bli men att fortsätta på grundskolan i tre år och sen högskola i hundra känns inte så jävla lockande. urk.

inte blggat på några dagar men ilördags så var det fest hos alice och det var sjuktkul. porr var temat och alla hade knästrumpor med band. men efter några drinkar så ville inte mina band vara med mer och jag lyckades inte knäppa på dom igen. vi kom hem vid tre jonathan oh jag och jag är fortfarande helt ömm i kroppen. haha men gud va många skratt! lägger in lite bilder här när hanna har skickat dom till mig.

xo/ e

torsdag, oktober 30

Grâce à toi à nouveau.

igår var jag på ikea och köpte saker till mitt rum. det blev så mycket bättre. imorse så åkte jag oh maja till torp. jag hittade lite porriga saker till lördag och handlade upp typ alla pengar för den här månaden. men det gör igentligen inte så mycket. kom hem från lysekil för en stund sedan och jag lyckades glömma min mobil på bussen. så nu är jag handikappad oh ingen kan få tag i mig. så hiiiimla jobbigt, klantig är jag verkligen. imorgon så åker jag till hjärtat oh det ska bli såå himla härligt. dagen har varit okej men det känns inte som om det har varit så mycket lov även om jag har gjort saker varenda dag. typiskt.


hur ska jag kunna sluta vara livrädd för det värsta som någonsin skulle kunna hända? om jag fortsätter såhär så förstör jag bara för mig själv. men jag ska försöka att börja tänka posetivt och sluta skaka. kanske kan de här bli första gånger jag lyckas göra det omöjliga... e

tisdag, oktober 28

flipsyde-someday

kom just hem från bion och den var lika bra som dom första två. lite små fjantigt ibland men det har jag inget imot. rolig kväll med dig min bästa. vi pratar om sånt som bara du oh jag kan prata om och det är mycket värt för mig. imorgon så ska jag oh min familj åka till ikea och sen till ngt ställe där man kan handla märkeskläder. aja, ikea blir bra för mitt rum ser ut som röv och kläder blir ännu bättre. hittade en bra sida på internet där man kan handla sjuktsnygga linnen, men den delar jag inte med mig av, h a h a. nu ska jag leta upp någon mysig film och sen krypa under täcket

hoppas ni har haft en lika mysig kväll som jag /E

måndag, oktober 27

HJÄRTA

åkte till älskling igår oh guud vad jag har saknat han. alla kramar och pussar och bara myysa framför en filmhans pappa bor mitt ute i skogen och där var vi ensamma. lite kusligt, hihi.
imorgon så ska jag och hanna gå på bio och se high school musical 3. säkert rättstavat. ska bli roligt och träffa dig en kväll babyy. vi hade det ju så förbannat kul förr och vi har inte riktigt hunnit med det på sista tiden. älskar dig enormt vännen

ni två betyder världen för mig, glöm aldrig det

söndag, oktober 26

regnet faller

idag har jag mest tagit det lugnt, hoppa lite med hästen lite också. det gick galant och fick rosett. snart åker jag till min mycket saknade älskling och myyyser. imorgon är det LOV och det klagar jag inte på. oh fifan tror det har regnat i en vecka nu och jag är så sjukt trött på blöta löv.

kiss and hugg's

lördag, oktober 25

höstrusket

igår var vi på höstrusket. när vi kom dit såg det ut som ett disco då nittio precent av dom som var där drack. haha på en fotbolls cup?aja. dom flesta i laget var nervösa och det gick väll inte bäst men det var riktigt kul endå. spelade sista matchen halv 3 och vi kom hem halv fem på morgonen så idag har jag bara tagit det lugnt. efter andra matchen hade jag så jävla ont i knäna som jag alltid får så idag är dom helt förstörda för att jag fortsatte spela. men det var värt det. saknade verkligen hanna i laget igår, det är alltid så jävla kul när hon är med. saknad är du verkligen. puss

onsdag, oktober 22

vrid tillbaka tiden ett år eller så, då alla skrattade och vi skulle vara vänner tills vi dog.

jag har förlorat dig, det känner jag nu. sofia säger alltid när vi pratar om sånt här att: vänner ska aldrig ta mer energi än dom ger dig. du har så himla rätt vännen min. jag har inte sett dig le på så länge och jag kommer inte ihåg hur det var när du alltid var glad och skrattade på det där sättet. du har svikit mig så hårt att jag låg vaken på nätterna men när jag förlät dig så trodde jag att jag skulle få något tillbaka. jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig. men typ ett tecken på att du brydde dig, att du mådde illafall hälften så dåligt som mig på kvällarna. jag har för höga tankar om sånna som dig.

jag gillar inte den jag är nu.jag gillar inte den du är nu. jag illar inte dom vi är nu. men snälla snälla försök förstå hur det är för mig, missförtå mig inte. eller ta inte det här på fel sätt.

jag tänker alldeles för mycket, och duochdu alldeles för lite.

lördag, oktober 18

Sara fyller 18

idag fyllde sara arton så vi åkte och sa grattis och hurra till henne. tänk endå att det bara är tre år tills det är min tur, shiit. Idag är jag glad men väldigt trött så jag ska tvätta av sminket nu och sedan sova. idag fick jag reda på att jag står som reserv till höstrusket, trist. men så går det när man bara kan träna en dag i veckan. aja, hoppas någon inte har lika stor lust som jag, så reserven kan hoppa in.

god natt till alla er noll som läser min lilla blogg, puss.

torsdag, oktober 16

memories are everything

nu är det torsdag och om en dag så har jag klarat av den här veckan, jag borde ha medalj. verkligen. allt är så himla jobbigt med betyg, prov oh allt. jag känner mig instängd.

idag blev det bestämt att jag, carro och hanna ska åka till norge på lovet och ha lite kul. ska bli så härligt att komma bort några dagar och hämta andan... har funderat på hur de va förr alltihopa. det känns som så mycket har förändrats sen förra vintern. minnen som när jag och carro åkte upp till hemsedal oich hade det så himla mysigt. nattåkningen i backen när hissarna precis hade stängt och ljudet från snön och carolines skratt. det känns så härligt och man saknar det när man blickar tillbaka. men när man väl var där då allt var sådär perfekt så man nästan känner oro i magen för att allt ska förvinna, kändes det så gnistrande bra då? hemsedal är ett minne, ett underbart minne. när vi såg på skräckfilm och jag blev sådär löjligt rädd som jag alltid blir och dom skrämde mig så att jag kasta mig ner på marken för att undvika yxmannen. jag är lite speciell har jag hört. I sommras så hade jag en underbar sommar. med min älskling och mina två änglar. alla dagar på stranden, solnedgångar, bruna ben och sommarkänslor ut i fingertopparna. nu känns allt så kallt och höstigt. antingen varm brännande sommar med sol i ögonen och brunbrända axlar eller kall vinter med tummivantar och snöänglar på backen.

man känner sig lite ensam när det känns som om det var så längelänge sedan man hade ett sånt där bra minne som gör en aldeles varm innombords. jag vill ha mer sånna..jag hoppas så att norge på lovet blir ett sånt där minne, och att löven blir vänn träden igen

måndag, oktober 13

puss

nu har alla lärare gett oss så sjukt mycket läxor&prov så att man knappt hinner andas igen, som dom alltid gör en eller två veckor innan ett lov. åh blablabla, orkar inte sitta och babbla om det nu. vet inte varför jag satte mig här och började skriva igentligen men något måste man ju hitta påå. carro skickade just en låt som är sjukt bra, Beyonse-If I were a boy. ladda ner den och lyssna på texten! har tagit ur färgen ur håret nu och det är samma färg som förra gången (rödbrunt) och det blev nog ganska bra trots allt... Igår var jag med älskling och det är så mysigt att ha någon oh borsta tänderna med och kalla sin egen. hihi! Nu ska jag sova för att klara av skolan imorgon, halv tio är nog endå rekord.

kisses and hug/e

söndag, oktober 12

torkel&fläskdoris

igår så hade jag ingenting och göra men vid 8 så kom linn hem till mig och vi gick upp till andre oh flera. vi såg på fotbollen och jag har verkligen saknat att skratta tills man får ont i magen. det var så himla kul och vi såg på torkel i knipa och den var så jävla sjuk och linn tyckte att vi var dumma ihuvet som skratta så vi inte kunde stå upp. gud vad härligt det var men vad blev det i fotbollen efter 90 minuter tro? det är skönt att umgås med folk man inte alltid är med. tack allihopa.

lördag, oktober 11

I'm just so so afraid, you made me that.

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I think I did have good days
I think I did have good days


om jag fick ha dig nu som jag hade dig förut så skulle jag uppskatta dig så mycket mer än jag en gång gjorde. man tar saker för givet och uppskattar dom inte fören dom är en millimeter från att vara borta för evigt. det känns som den millimetern just försvann.

torsdag, oktober 9

i can only live holy with you or not at all.

ingen skola idag och jag orkar inte äta. jag är rädd för att sova för då vaknar jag upp och inser att det inte var en dröm den här gången. jag trodde att man slutade gråta efter ett tag och tårarna skulle vara slut för längesen men när jag tänker på att jag kanske aldrig får ha min hand runt din nacke igen och din blick som inte går att beskriva då börjar att jag att skaka.

onsdag, oktober 1

saknar dig


jag saknar dom lyckliga stunderna med dig
innan du svek mig så att jag tappade andan

lördag, september 27

håller mina stjärnor i knytnävarna

min lördags kväll har jag tillbringat med atomklyvningar och kärnkraftverk. inlämning skulle varit i torsdags, men jag har knappt orkat att stå upp på morgonen den här veckan så det gick inte så bra. att jag orkade gick inte på vilja utan rutin. allt ser jag lite ljusare nu och imorgon så ska jag träffa älskling och vara nervös inför gymnasiet. men det ska nog bli en kul vecka endå, det kommer inte behövas mycket för att slå förra. den lediga dagen ifredags tillbringade jag på torp med maja och vi var lite småtrötta på varandra. man blir det när man har varit med personen varenda dag i en vecka, men du betyder. vet inte vad jag skulle gjort utan någon som förstår som du. våra promenader har räddat mig dom här dagarna. sen på kvällen kom sofia och hon prataprataprata, men det är alltid trevligt. snart så ska jag trycka på send och skicka uppsatsen till läraren. hon kommer säkert bli så glad för min ansträngning.

nu ska jag drömma om mina älsklingar, dom som alltid finns där och aldrig försvinner eller sviker. men dom finns bara någon stans mellan dröm och verklighet.

fredag, september 26

onödigt.

okej, paniken börjar komma smygandes nu. har uppsats som måste vara klar på söndag och jag måste skriva hur mycket som helst, och jag akn ingenting om kärnkraftverk och atomfysik. snälla hjälp mig, jag betalar!

idag har maja väckt mig och min sovmorgon var förstörd, hehe. vi åkte till torp och var riktigt snälla mot varandra. hon hitta chinos och en jacka. och jag hittade en tröja/tunika på vero moda och en lång svart polo på gina trico. och ett halsband oh lite smink till det också. på måndag får jag 800kr till och så drar jag till torp och handlar igen, min garderob känns ekande tom verkligen. och jag oh hanna ska praoa på gymnasiet hela nästa vecka och jag vill inte dra på mig mjukis första dagen. snart kommer sofia eriksson till mig. haha svårt och hålla reda på alla sofiaor så hon får ha sitt efternamn med. ´hon kommer aldeles strax så jag måste verkligen plugga igentligen. imorgon så bjöd mamma mig på bio, hon tycker inte att vi syns så mycket ofta. men när vi syns så tjafsar vi bara så jag ser inte riktigt meningen med det. men det ska bli käckt, sen åker jag nog till jonathan. var igentligen meningen att oliver skulle ha fest på lördag men det var något problem med lokal som han skulle hyra så det blir nästa helg, det ska bli skoj. fan om jag endå skulle kunna skriva lika mycket och fort på min uppsats. jag är uppe i 3 rader. det räcker tycker jag men det blev omprov i onsd. så det är nog en bra ide och ge igen lite nu.

nu måstemåstemåste jag verkligen gå, fan. om ni har lust oh hjälpa till: http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4rnkraftverk

torsdag, september 25

torsdag

skriver lite fort. sov över hos älskling i kunshamn, fast jag HATAR att åka buss på morgonen. tar fel buss så jag åker till smögen men snäll busschafför åker tillbaks med mig fast till en annan buss hållplats. och så väntar jag på bussen där men den kom inte så då fick jag gå tillbaka till kungshamns bussstation. och där fick jag frysa i en timma innan bussen kom med precis samma busschafför. så jag kom för sent till skolan men det är inget oh gnälla över. kom precis hem från träning och det var huuur jooobbigt som helst. därför det kallas träning. ska hoppa in i duschen och senskutta över till maja.

puss på kinden :*

onsdag, september 24

andas

börjar tro att allt har förändrats och inget kommer att vara som det var. börjat att koncentrera mig så jag inte glömmer att andas. jag har världenstråkigasteochdeppigaste blogg just nu, men det är jag med så..

onsdag, september 17

borta..

någon fick en chock igår kväll när min piercing hade lossnat. huden den satt fast i va borta. rann blod och jag saknar den, tycket ändå att den borde läkt efter ett halvår! min mage ser helt tom ut utan den ju.. idag har jag varit hemma med min snoriga näsa och dunkande huvud. otroligt hett, och jag troligen smittat jonathan, förlåt. imorgon måste jag till skolan.

skrivkramp, älskar mina otroligt långa inlägg. puss

söndag, september 14

kalaas

tjenatjena. idag hade jag morgonen i stallet och min häst e skadad. alltid lika trist, och ja jag rider. vid fyra kom släkten och fira lite för att jag har fyllt år och dom gjorde även min plånbok lite tjockare. bockar och bugar för det. ikväll så kommer caroline till mig om jag känner för det, gullungen håller på att dö av saknad efter mitt sällskar. 2 dagar sen vi syndes, haha.
gästerna är fortfarande kvar så jag ska kila ut och visa att jag existerar en stund, vi syns.

goodbye

torsdag, september 4

4 and 6 days to go

ah men tjeeena igen , nu är det 6 DAGAR KVAR! och 4 dagar kvar till jag och min älskling har vart ihop i ett halvår. gaaad va länge! haft engleska idag och jag passa på att förhöra våra nya klass medlem lite (ofc på engelska). haha fick veta både de ena och de andra! efter skolan så bar det iväg till uddevalla och gå på första moppe lektionen. weei, mer lektioner en vanligt och på FRITIDEN. elise ääälskar det. nu är idol igång sen 25 minuter tillbaka i tiden, så jag ska kiiila..

kisses and hugs :)

onsdag, september 3

7 dagar kvar

ah men tjena. nu är det kväll och jag överlevde ännu en skoldag (!)
tagit det lugnt men glömt att äta så min mage vrålar, snart kommer älsklingen min och jag är glad<3 mycket som är skit just nu men det orkar jag inte tänka på det idag. imorgon ska jag börja pluggapå EU-kort och jag vill bara få det överstökat, det enda som fattar nu är moppe och blocket är inte till stor hjälp. kanske får bli en ny. aja, nu plingar det på dörren så hejhej.

om 7 dagar så fyller jag, nedräkning.

söndag, augusti 31

block 44

Många hinder i vägen,tiden rinner iväg
Uppgivet i själen för tok för länge
Vem är jag idag,har jag tagit mig upp nu
Med hjälp av en ängel
Du ger mig trygghet när dörren är stängd
Låser du upp med en nyckel du trodde jag har slängt
Men den va bara gömmd,sparad för en sån som du
Som öppnar upp något som får mig att leva nu
Alla år som jag bara längtade bort
Till ett paradis med någon av samma sort
Om ingen kunde se mig för den jag var
Inget känndes äkta som du och jag idag
Nu mera blåser vinden i segeln
Med dina andetag tar jag mig fram idag
Och livet lever varje minut till slut
För jag andas ut för du har gjort mig hel

fredag, augusti 29

lugn fredag

idag har jag fixat och färgat min hårförlängning och det blev helt okej faktiskt. Så glad jag blir av att slippa mitt korta hår och iallafall låtsas att jag har långt. alltid något! så nu har jag långt rödbrunt hår. nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag stå upp sju och skutta över till sofia. sen kommer jonathan och då skuttar vi över till sofia igen och har skoj. ska bli suuper!

nu kryper jag i säng och lyssnar på en massa bra musik som maja håller på att skicka till mig. det är endå skönt att det är skola igen så man träffar vännerna varje dag. låt tips: Rihanna ft. T.I- live your life tror jag den hette. tröttnar verkligen inte på den!

sov sött nu, puss!

onsdag, augusti 27

SFC vs. MIF

idag var det sista seriematchen för oss, och det var gud så kul.
jag blir alltid så glad efter matcher, även om mitt knä protesterar och ryggen värken som den alltid gör efter. men jag älskar fotboll så jag biter ihop. matchen slutade 8-0 till munkedal men det var stakt jobbat av oss verkligen! det är fyra mål mindre än förra gången och den här gången gav vi dom en match tycker jag. kulkulkul!


vi spelade i ösregn hela tiden och kände hur det rann innanför tröjan.
då känner man att man lever.

tisdag, augusti 26

800 grader

jobbig natt med kvävande värme
feberdrömmar men ingen sömn

min dag har tillbringats med att frysa ena sekunden och vara kokhet nästa men imorgon får jag tvinga mig till skolan för att inte hamna efter såhär i början, fantastiskt

om du bara visste hur bra jag klarar mig utan dig

lördag, augusti 16

björn rosenström, och det jävla bandet

roligaste på längelängelänge!
idag är jag hes och trött men gud var det var värt det.

tack alla! ( fan varför gör du mig alltid så besviken?)

måndag, juli 14

747

Silence, why won´t you listen
Maybe it´s just me but sometimes it´s
impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won´t heal
Maybe this time it will bleed untill I´m free

ikväll åker jag till darl. och myser, något att se ifram imot!
och imorgon åker jag och caroline till smögen och träffar bella som vi lärde känna när vi praoade på gymnasiet i lysekil. hon är härlig! ska bli underbart.

söndag, juli 13

jag som trodde att det var sommar



carnivalen igår.

det var helt okej, men vädret har inte insett än att det är sommar.(eller så är det bara jag som inbillar mig att det är det)

det var iaf härligt att träffa folket som förvinner på sommarloven!

carolines mamma rädda mig, caroline, leo och pontus från den hemska nattbussen. tusen tack, synd bara att vi åkte när det var som roligast( men så är det ju oftast) jag nattade över hos caroline men ingen av oss kunde sova på hela natten. jag drömde bara en massa kosta filmsnuttar av drömmar utan att riktigt sova. tack vare det har jag varit på det västa humöret på länge, elise är aldrig glad och trött på samma gång.

nu ska jag ta igen min sömn och drömma sött, puss!